Skip to content Skip to footer

Seria Declin Premeditat Vol.2, În cădere sigură, Silvia Frost – Ebook

35.00lei

Două suflete menite să se întâlnească și blestemate să nu poată fi împreună.

 

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

,

ISBN

Ediție

Ediție originală Februarie 2023

Numar de pagini

Descriere

Două suflete menite să se întâlnească și blestemate să nu poată fi împreună.

James și Evelina luptau împotriva destinului și, mai ales, unul împotriva celuilalt. Planul Raiului de a-i ține separați funcționase, însă arhanghelii nu erau de încredere. Captivă a două înțelegeri perfide și obligată să le respecte pe ambele, Eve va încerca din răsputeri să își salveze familia, evitând orice confruntare directă.

Însă James nu a fost niciodată adeptul capitulării fără luptă. Războiul începuse demult, doar că abia acum se aruncaseră zarurile. Promisiunea sa de a sta la distanță de Eve fusese o decizie impulsivă, pe care el nu avea de gând să o respecte niciodată. Trădat de cel în care avusese cea mai mare încredere și disperat să își recapete autoritatea, James va fi forțat să facă cea mai mare greșeală a vieții lui.

O sabie pierdută de secole va spulbera echilibrul lumesc, iar posesorul ei va face orice pentru a menține haosul. Alianțe ce vor dărâma credibilitatea divină. Dezastre succesive și pierderi colective. Iar umanitatea nu va fi pregătită să plătească prețul.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Silvia Frost

""Mă inspiră tot ceea ce este și are legătură cu nostalgicul, cu o emoție trecută care la un moment dat, a avut un anumit impact asupra sufletului.""

T

ratează scrisul ca pe un refugiu și nu încetează să se auto-depășească, fiind permanent preocupată de îmbunătățirea lucrărilor sale.

 

“Mă inspiră tot ceea ce este și are legătură cu nostalgicul, cu o emoție trecută care la un moment dat, a avut un anumit impact asupra sufletului.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Seria Declin Premeditat Vol.2, În cădere sigură, Silvia Frost – Ebook”