Skip to content Skip to footer

Seria Declin Premeditat Vol.2, În cădere sigură, Silvia Frost

(O recenzie client)

49.00lei

Două suflete menite să se întâlnească și blestemate să nu poată fi împreună.

 

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

,

ISBN

Ediție

Ediție originală Februarie 2023

Numar de pagini

Descriere

Două suflete menite să se întâlnească și blestemate să nu poată fi împreună.

James și Evelina luptau împotriva destinului și, mai ales, unul împotriva celuilalt. Planul Raiului de a-i ține separați funcționase, însă arhanghelii nu erau de încredere. Captivă a două înțelegeri perfide și obligată să le respecte pe ambele, Eve va încerca din răsputeri să își salveze familia, evitând orice confruntare directă.

Însă James nu a fost niciodată adeptul capitulării fără luptă. Războiul începuse demult, doar că abia acum se aruncaseră zarurile. Promisiunea sa de a sta la distanță de Eve fusese o decizie impulsivă, pe care el nu avea de gând să o respecte niciodată. Trădat de cel în care avusese cea mai mare încredere și disperat să își recapete autoritatea, James va fi forțat să facă cea mai mare greșeală a vieții lui.

O sabie pierdută de secole va spulbera echilibrul lumesc, iar posesorul ei va face orice pentru a menține haosul. Alianțe ce vor dărâma credibilitatea divină. Dezastre succesive și pierderi colective. Iar umanitatea nu va fi pregătită să plătească prețul.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Silvia Frost

""Mă inspiră tot ceea ce este și are legătură cu nostalgicul, cu o emoție trecută care la un moment dat, a avut un anumit impact asupra sufletului.""

T

ratează scrisul ca pe un refugiu și nu încetează să se auto-depășească, fiind permanent preocupată de îmbunătățirea lucrărilor sale.

 

“Mă inspiră tot ceea ce este și are legătură cu nostalgicul, cu o emoție trecută care la un moment dat, a avut un anumit impact asupra sufletului.”

Average rating
4.00
1 review
5 stars
0%
4 stars
100%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%

1 recenzie pentru Seria Declin Premeditat Vol.2, În cădere sigură, Silvia Frost

 1. poveștile unei femei

  🥀Am fost foarte nerăbdătoare în privința apariției acestei cărți, pentru că primul volum a reușit să-mi întreacă mai toate așteptările și mi-am făcut planuri că și acesta se va situa tot pe acolo. Așa a și fost.

  🥀Romanul a continuat povestea de dragoste dintre James și Eve, precum și lupta lor împotriva sau cu destinul. Față de primul volum, mi-a plăcut că aici s-au întâmplat mult mai multe chestii și nu aveam cum să mă plictisesc.

  🥀Îmbinarea de perspective narative și de planuri spațio-temporale au făcut ca povestea să fie mai dinamică, ceea ce e un lucru bun, însă pe mine a reușit să mă dea un pic peste cap. Am avut momente în care îmi doream ca unele fapte sau evenimente să fie mai detaliate și să mă bucur mai mult de ce se întâmplă acolo.

  🥀Personajele, ca și data trecută, mi-au plăcut. Sincer, mi-aș fi dorit ca el să fie un pic mai hotărât (cap. 29, care, între noi fie vorba, a fost ce trebuie), iar ea, nu atât de enervantă. Lupta asta dintre rațiune și simțire nu duce întotdeauna la ceva bun.

  🥀Ce mi s-a mai părut interesant a fost partea cu războiul dintre arhangheli, demoni, îngeri și toate ființele existente, dar și latura istorică a romanului. Nu-s eu fana istoriei, însă, din când în când, îmi place să o regăsesc în romane.

  🥀Legat de aspectele negative, mi-aș fi dorit mai mult de la final. Știu că va mai urma o parte (Silvia, nu greșesc, nu?), dar pe mine tot m-a lăsat în pom și pomul în aer. Cumva, i-am înțeles ei decizia, însă mi-a părut rău de el.

  🥀Știu că e un fantasy, dar mi-ar fi plăcut ca partea romance să fie mai prezentă. Puțin mai multă dragoste nu strică niciodată.

  🥀Drept urmare, vă recomand să citiți această serie, pentru că, da, merită! Mai ales dacă vă plac romanele fantasy.

  🥀P.S. Silvia va rămâne unul dintre autorii mei preferați, pentru că m-a făcut să văd cu alți ochi acest gen literar.

Adaugă o recenzie