Skip to content Skip to footer

Piruete în dezechilibru, Silvia Frost

(O recenzie client)

45.00lei

Ambiție. Determinare. Performanță.

 

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

,

ISBN

Ediție

Ediție originală Octombrie 2023

Numar de pagini

Descriere

Ambiție. Determinare. Performanță.

Ce au Skylar și Blaze în comun? Aceeași încăpățânare de a nu renunța și un documentar ce poate zgudui tot ceea ce ei au construit.
Dar secretele nu sunt făcute pentru a rămâne îngropate. Ele ies la iveală în cel mai nepotrivit moment și pot distruge nu doar cariera lui Skylar, ci și imaginea lui Blaze.
Bătălia orgoliilor devine istovitoare, iar victoria mult dorită nu va aparține niciunuia, fiindcă iubirea dintre cei doi se leagă de un final incert.

Atracția dintre ei e răsunătoare, dar asta nu îț oprește pe Blaze să păstreze distanța când ea îi adresează întrebări incomode despre un trecut de care nu vrea să își amintească. Bătălia orgoliilor devine istovitoare, iar victoria mult dorită nu va aparține niciunuia, fiindcă iubirea dinte cei doi se leagă de un final incert.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Silvia Frost

""Mă inspiră tot ceea ce este și are legătură cu nostalgicul, cu o emoție trecută care la un moment dat, a avut un anumit impact asupra sufletului.""

T

ratează scrisul ca pe un refugiu și nu încetează să se auto-depășească, fiind permanent preocupată de îmbunătățirea lucrărilor sale.

 

“Mă inspiră tot ceea ce este și are legătură cu nostalgicul, cu o emoție trecută care la un moment dat, a avut un anumit impact asupra sufletului.”

Average rating
4.00
1 review
5 stars
0%
4 stars
100%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%

1 recenzie pentru Piruete în dezechilibru, Silvia Frost

 1. poveștile unei femei

  4,5⭐️

  ⛸️Înainte de toate, aș vrea să o felicit din toată inima pe Silvia pentru acest roman, mai ales că e prima dată din scrie un romance cap-coadă. Dacă ați citit cărțile ei, și aici mă refer la seria „Declin premeditat”, ați văzut că este îndreptată spre genul fantasy. Faptul că a încercat și latura asta și i-a și reușit, în opinia mea, nu-mi rămâne decât să vă recomand s-o citiți și s-o descoperiți, în cazul în care nu ați făcut-o încă, pentru că merită și pentru că o vă cucerească chiar de la primele pagini.

  ⛸️Revenind la cartea de față, „Piruete în dezechilibru” ni-i prezintă pe Skyler Spencer, o jurnalistă sportivă, care are parte de bullying din partea familiei, provocat în urma hotărârii sale de a nu deveni medic și de a nu fi interesată de părerile oamenilor din jur, și pe Blaze Carter, campionul olimpic la patinaj în pereche. Prima întâlnire a celor doi este cât se poate de amuzantă, însă adevărata aventură începe în momentul în care protagonista noastră descoperă că trebuie să realizeze un documentar despre „Băiatul de Aur al Americii”.

  ⛸️Ce mi-a plăcut:
  – umorul autoarei: este atât de spumos, încât o să vă placă la nebunie (cei care ați citit-o, știți la ce mă refer);
  – am simțit atracție, pasiune, fiori, scântei între protagoniști;
  – acțiune de la început și până la final, așa că nu ai cum să te plictisesti; pe mine m-a ținut acolo cu fiecare pagină din fiecare capitol;
  – o poveste de toate: romantism la greu, replici drăguțe – deloc trase de păr, momente spicy (cap 12 e picant rău) și puțină dramă;
  – lectura este una lejeră, intrigantă, care te face să dai pagină după pagină până ajungi la sfârșit;
  – reușește să trezească suspansul, tensiunea și are multe dezvăluiri la care nu te aștepți.

  ⛸️Ce nu mi-a plăcut:
  – aș fi vrut să am mai multe capitole din perspectiva masculină (am fost curioasă la unele momente de gândurile lui);
  – mi-aș fi dorit ca finalul să fie un pic mai detaliat.

  ⛸️Per total, eu mă declar foarte mulțumită de povestea descoperită și de abia aștept să văd ce surprize ne mai pregătește autoarea.

Adaugă o recenzie