Skip to content Skip to footer

Piruete în dezechilibru, Silvia Frost

45.00lei

Ambiție. Determinare. Performanță.

 

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

,

ISBN

Ediție

Ediție originală Octombrie 2023

Numar de pagini

Descriere

Ambiție. Determinare. Performanță.

Ce au Skylar și Blaze în comun? Aceeași încăpățânare de a nu renunța și un documentar ce poate zgudui tot ceea ce ei au construit.
Dar secretele nu sunt făcute pentru a rămâne îngropate. Ele ies la iveală în cel mai nepotrivit moment și pot distruge nu doar cariera lui Skylar, ci și imaginea lui Blaze.
Bătălia orgoliilor devine istovitoare, iar victoria mult dorită nu va aparține niciunuia, fiindcă iubirea dintre cei doi se leagă de un final incert.

Atracția dintre ei e răsunătoare, dar asta nu îț oprește pe Blaze să păstreze distanța când ea îi adresează întrebări incomode despre un trecut de care nu vrea să își amintească. Bătălia orgoliilor devine istovitoare, iar victoria mult dorită nu va aparține niciunuia, fiindcă iubirea dinte cei doi se leagă de un final incert.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Silvia Frost

""Mă inspiră tot ceea ce este și are legătură cu nostalgicul, cu o emoție trecută care la un moment dat, a avut un anumit impact asupra sufletului.""

T

ratează scrisul ca pe un refugiu și nu încetează să se auto-depășească, fiind permanent preocupată de îmbunătățirea lucrărilor sale.

 

“Mă inspiră tot ceea ce este și are legătură cu nostalgicul, cu o emoție trecută care la un moment dat, a avut un anumit impact asupra sufletului.”