Skip to content Skip to footer

Livrare și Retur

Livrare

Comanda dumneavoastră va fi livrată prin curier, în București sau în orice alt oraș din România, în maximum 5 zile lucrătoare și în funcție de disponibilitatea produselor.

Toate comenzile plasate de Luni până Vineri în intervalul orar 10:00 – 13:00 sunt expediate în general în aceeasi zi. Excepție fac doar comenzile plasate în perioade cu promoții active.

Livrarea se face prin Fan Curier Standard – Costul livrării va fi calculat automat în momentul finalizării comenzii.

Retur

Aveți dreptul să returnați produsele achiziţionate de pe www.royalink.ro în termen de 14 zile lucrătoare.

Conform Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, returnarea se poate face fără penalități și fără invocarea unui motiv anume. Singurele costuri pe care trebuie să le acoperiți sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, cum ar fi costurile de transport.

Vesper Books SRL are obligația să vă ramburseze sumele plătite, făra să solicite cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face prin virament bancar (indiferent de modalitatea inițială de plată a comenzii), în cel mult 14 zile de la data solicitării scrise (prin e-mail) primită de la client.

Pentru a solicita returul produselor achiziționate, clientul are obligația să trimită un e-mail cu subiectul “Solicitare Returnare Produse Comanda nr.<adăugați nr. comenzii>” pe adresa de e-mail comenzi@royalink.ro în care să specifice următoarele:

  • numărul comenzii;
  • produsele pe care dorește să le returneze din comanda respectivă;
  • suma de returnat;
  • modalitatea de plată utilizată la momentul achiziției;
  • contul bancar (IBAN) în care dorește să îi fie transferată suma aferentă returului;
  • *Opțional: motivul pentru care dorește returnarea produselor menționate mai sus – ne ajută să evităm astfel de situații pe viitor și să îmbunătățim constant calitatea serviciilor noastre.

Această solicitare trebuie trimisă în decursul a celor 14 zile lucrătoare de la data primirii coletului, cu mențiunea că Vesper Books SRL va aproba cererea de retur ca răspuns la e-mailul primit de la dvs., în maximum 2 zile lucrătoare.

Returnarea se va face de către dvs. prin intermediul unei firme de curierat (coletele trimise prin poștă nu sunt acceptate), coletul fiind trimis de către dvs. cu valoare ramburs 0 la adresa: Str. Zării, Nr.9, Sector 5, București 050461 România. Destinatar: Vesper Books SRL, Nr. contact: 0750731356.

Costul de transport plătit la achiziția produselor nu se returnează. Această regulă se aplică indiferent dacă returul este realizat de către cumpărător sau dacă acesta nu este găsit la adresă de către curier, după multiple încercări.

Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc.

Produsele digitale (e-books) fac exceptie de la conditiile obișnuite de retur întrucat sunt considerate servicii de către legislatia în vigoare și nu pot fi returnate. Odată achiziționate, ebook-urile pot fi downloadate din contul de utilizator timp de 7 zile calendaristice. După această perioadă, nu răspundem de eventualele pierderi ale fișierelor ebook salvate pe dispozitivele personale ale clienților.