Skip to content Skip to footer

Bine ai venit în Universul Royal Ink

Editura Royal Ink a fost fondată în anul 2021, avându-și rădăcinile în dragostea pentru lectură. Echipa noastră se străduiește să ofere o paletă largă de titluri ce cuprinde cărți dark fantasy, cărți erotic romance, cărți de dragoste, cărți de poezie.

Suntem dedicați în a acorda o atenție deosebită fiecărui detaliu al cărților noastre, începând de la designul atrăgător al copertelor până la conținutul care te va captiva și te va conduce de la o pagină la alta. Scopul nostru este să aducem bucurie și satisfacție cititorilor noștri, într-o manieră cât mai transparentă și interactivă.

Pe măsură ce călătoria noastră continuă, intenționăm să extindem portofoliul editorial către noi categorii de cărți. În mod regulat, lansăm titluri noi și incitante, abordând subiecte diverse și accesibile oricui, inclusiv persoanelor care preferă variantele eBook.

Apreciem sugestiile și feedback-ul cititorilor noștri, deoarece ne ajută să creștem și să ne îmbunătățim în permanență.

 

Detalii de Contact

Te invităm să ne urmărești pe website-ul nostru și pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu ultimele lansări și noutăți din lumea literaturii.

Mulțumim pentru interesul acordat Editurii Royal Ink și te așteptăm cu nerăbdare să descoperi cărțile noastre și să îți împărtășești experiențele și feedback-ul cu noi!

Pentru trimitere manuscrise autori noi: autor@royalink.ro

Marketing, Colaborari: marketing@royalink.ro

Suport comenzi: comenzi@royalink.ro

Contact: contact@royalink.ro

Ne mândrim cu o selecție bogată de cărți ce cuprinde nu doar poveștile de dragoste tradiționale, ci și fire moderne și captivante. Devino membru al clubului nostru -  Royal Ink Book Club și susține autorii români!

Cărți Exclusive

Deținem exclusivitate pentru toate edițiile cărților publicate și îți oferim posibilitatea să alegi versiunea semnată (+mesaj de la autor) a cărții preferate.
CUMPĂRĂ

Livrare rapidă oriunde în țară

Ne asigurăm că vei primi cărțile alese în maxim 2-3 zile lucrătoare, întrucât suntem nerăbdători să aflăm părerea ta & să schimbăm impresii. Livrarea se face exclusiv prin Fan Courier.
Livrare & Retur

Alătură-te autorilor

Ai un manuscris și vrei să-l vezi publicat? Fantastic!Suntem mereu deschiși să colaborăm cu noi talente autohtone.
ALĂTURĂ-TE
0
CĂRȚI LANSATE
0
EBOOK-URI
0
AUTORI
0
COLECȚII

Devino membru #royalinkbooks