Skip to content Skip to footer

Vendetta Vol.2, Al meu, Morgan Kane

(O recenzie client)

55.00lei

„Din moarte m-am ridicat să cuceresc un regat.” Pereții Academiilor din Kythava sunt marcați cu aceste cuvinte – o declarație de război. Sânge, teroare și o iubire imposibilă – toate cumulate într-un plan bine pus la punct de o viperă pregătită să își îndeplinească vendeta.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

,

ISBN

Ediție

Ediție retipărită 2024

Numar de pagini

Descriere

„Din moarte m-am ridicat să cuceresc un regat.”

Pereții Academiilor din Kythava sunt marcați cu aceste cuvinte – o declarație de război. Sânge, teroare și o iubire imposibilă – toate cumulate într-un plan bine pus la punct de o viperă pregătită să își îndeplinească vendeta.

În timp ce fratele său vitreg își adună armata, cucerind insula, Morrigan Viperidae încearcă să discearnă între vocea inimii și cea a rațiunii. Determinată să își creeze o armată de luptători loiali, moștenitoarea pornește pe un drum în care își întâlnește trecutul și viitorul, monstrul ce-i oferă o armă invincibilă și blestemul Viperei Legendare.

Pregătită să sacrifice tot ce e necesar pentru a-i ține pe cei iubiți în siguranță, Morrigan se întoarce în Kythava, luptând de aceeași baricadă cu dușmanul numai pentru a-și îndeplini scopul.

Kaleb Derkomai știe că nu mai are nimic de pierdut, fiindcă sfidarea morții i-a furat cea mai de preț calitate morală – umanitatea. Prins în mrejele trecutului, Dragonul luptă pentru redobândirea propriului sine, singura salvare fiind în mâinile viperei după care râvnește neîncetat. Răpus de mândrie, Kaleb va trebui să aleagă ce va sacrifica de dragul binelui suprem: iubirea sau întreaga lume.

O luptă pe fronturi separate reunește interese comune, iar războiul ce va urma va forța fiecare asasin să ia propria decizie egoistă. Secrete ancestrale vor spulbera alianțele deja formate, aducând deopotrivă atât izbăvire, cât și condamnare.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Cărți ale autorului

Despre Autor

Morgan Kane

"Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite."

Născută în ’92, sunt o fire veselă. Iubesc, de când eram doar copilă, să citesc și m-am pierdut deseori în lumea fantastică a cărților, o formă frumoasă de evadare din realitatea cu care nu mă împrieteneam deloc. Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite.

Am început să cochetez cu scrisul în 2016, când îmi doream să citesc o carte ce se zbătea să iasă la suprafață din mintea mea. Îmi place să scriu romane fantasy – paranormale, dar și romance. Sunt mămica unei Bestiuțe care îmi arată mereu adevărata frumusețe a vieții și soția care a învățat culorile dragostei alături de jumătatea sa. Zâmbesc, chiar și atunci când totul se destramă în jurul meu, căci zâmbetul este arma care învinge în orice luptă.

„Fericirea poate fi găsită chiar și în cele mai întunecate timpuri, dacă nu uiți să te îndrepți spre lumină.” Albus Dumbledore

Average rating
5.00
1 review
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%

1 recenzie pentru Vendetta Vol.2, Al meu, Morgan Kane

 1. poveștile unei femei

  🗡️„Vendetta. Al meu” este volumul 2 al seriei și, să fiu sinceră cu voi, nu aș fi ajuns la el atât de repede dacă primul nu m-ar fi cucerit și nu m-ar fi făcut să-mi doresc să descopăr mai mult din poveste. Bineînțeles că așteptările erau mare, însă autoarea a reușit să mi le ridice la un alt nivel. Eu îl declar unul dintre cele mai bune romane fantasy citite până acum.

  🗡️Mi-a plăcut absolut totul la el. Povestea din primul volum a continuat aici cu foarte multe intrigi și răsturnări de situație. De fiecare dată când aveam și eu un film în minte, hop, totul lua o altă întorsătură. Acțiunea a fost dinamică, te plimba prin toate stările posibile, de la dorința de răzbunare la cele mai frumoase cuvinte de iubire. Încontinuu s-a făcut ping-pong între agonie și extaz. Chiar nu aveai cum să te plictisești.

  🗡️Protagoniștii m-au făcut să devin obsedată de ei. Morrigan a rămas preferata mea, dar, de această dată, a fost și mai rea, și mai determinată să lupte pentru locul pe care îl merită. Îmi plac protagonistele puternice, deci sper ca în volumul 3 să fie la înălțime. Kaleb a fost și va fi mult timp de acum înainte plăcerea mea nevinovată. Chiar și fără emoții, tot e un dulce și nu are cum să nu îți placă. Surpriza mare a venit din partea lui Khan, bărbatul romantic, tandru, șarmant, cuceritor. El și-a dezvăluit și cealaltă latură a sa, care, surprinzător, mi-a plăcut. Flori, m-ai adus în stadiul în care mi-a fost greu să aleg unul dintre ei, așa că ai făcut bine ce ai făcut în acest volum.

  🗡️Finalul, fără cuvinte. Am citit pe nerăsuflate ultimele pagini, deși nu-mi doream să se termine. Aveam nevoie de mai mult. Oricum, a reușit să-mi dea totul peste cap, așa că nu am ce să mai comentez.

  🗡️Eu am acordat nota când am ajuns la jumătatea romanului, asta ca să înțelegeți cât de mult a reușit să mă dea pe spate. Vă recomand această serie din toată inima mea, având astfel și ocazia de a vedea cât de bine scriu unii autori români. Mai ales la categoria fantasy.

  P.S. Morgan Kane, pentru că ai ridicat standardele, mă aștept ca volumul final să zguduie totul din temelii și să ne surprinzi mai ceva ca până acum. Îmi pun speranța și încrederea în tine că faci să fie bine pentru toată lumea. Știi tu mai bine la ce mă refer.

Adaugă o recenzie