Skip to content Skip to footer

Vendetta Vol.1, A mea, Morgan Kane

(O recenzie client)

55.00lei

Morrigan Viperidae este cel mai mare pericol pe care omenirea îl are de îndurat. Crescută pentru a deveni o armă mortală și conducătorul suprem, aceasta uită de emoții atunci când se avântă în luptă. Și are pentru ce lupta.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

,

ISBN

Ediție

Ediție retipărită 2024

Numar de pagini

Descriere

Morrigan Viperidae este cel mai mare pericol pe care omenirea îl are de îndurat. Crescută pentru a deveni o armă mortală și conducătorul suprem, aceasta uită de emoții atunci când se avântă în luptă. Și are pentru ce lupta.

Totuși, și-a renegat originile, vrând să ducă o viață normală. Doar că normalitatea nu își are locul pe insula Kythava. Tărâmul aparține oamenilor care și-au pierdut sufletele, iar Morrigan este cea mai mare păcătoasă dintre locuitori. Prin vene îi curge sângele moștenitor, iar sufletul îi e vândut unei datorii vechi de șapte ani. L-a dat la schimb pentru o vendetă care nu a mai venit. Dorința de a-și răzbuna tatăl devine arzătoare din clipa în care Kaleb Derkomai, un luptător fără egal, revine în viața ei.

Charismatic și încrezător, dar plin de aroganță și cu o putere mare de manipulare, Kaleb se folosește de un tertip meschin pentru a o determina să-și recupereze tronul pierdut. Pornind într-o bătălie dezavantajată, adunând pe drum soldați rătăciți, Morrigan se avântă într-un război cu un final incert, căci riscă să-și piardă sufletul pereche.

Secrete ce cântăresc greu în soarta insulei Kythava sunt pe cale să iasă la iveală. Acestea vor schimba cursul acțiunii, iar răzbunarea nu va fi atât de dulce, pentru că nu se va înfăptui în totalitate.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Cărți ale autorului

Despre Autor

Morgan Kane

"Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite."

Născută în ’92, sunt o fire veselă. Iubesc, de când eram doar copilă, să citesc și m-am pierdut deseori în lumea fantastică a cărților, o formă frumoasă de evadare din realitatea cu care nu mă împrieteneam deloc. Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite.

Am început să cochetez cu scrisul în 2016, când îmi doream să citesc o carte ce se zbătea să iasă la suprafață din mintea mea. Îmi place să scriu romane fantasy – paranormale, dar și romance. Sunt mămica unei Bestiuțe care îmi arată mereu adevărata frumusețe a vieții și soția care a învățat culorile dragostei alături de jumătatea sa. Zâmbesc, chiar și atunci când totul se destramă în jurul meu, căci zâmbetul este arma care învinge în orice luptă.

„Fericirea poate fi găsită chiar și în cele mai întunecate timpuri, dacă nu uiți să te îndrepți spre lumină.” Albus Dumbledore

Average rating
4.00
1 review
5 stars
0%
4 stars
100%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%

1 recenzie pentru Vendetta Vol.1, A mea, Morgan Kane

 1. poveștile unei femei

  🐍„Vendetta – A mea” este genul de carte pe care nu vrei să o mai lași din mână, nici dacă ți se închid ochii din cauza somnului. Așa a fost în cazul meu. Nici nu vă imaginați ce greu mi-a fost să mă despart de ea, să-i las pe Morrigan și Kaleb singuri până a doua zi. O suferință, nu altceva.

  🐍Că tot am menționat personajele, protagonista a fost preferata mea. Cu tipologia de femeie puternică, de neatins și hotărâtă să lupte pentru a apăra ce iubește, m-a cucerit de la primele capitole. M-am regăsit un pic în comportamentul ei, așa că m-am declarat fericită.

  🐍Nici protagonistul nu a fost de lăsat. A devenit o mică obsesie pentru mine de la prima apariție și am fost nerăbdătoare să-i descopăr evoluția. Mi-a plăcut mult de el până aproape de final, atunci când mi-a frânt inima.

  🐍Khan, celălalt personaj a fost drăguț, romantic, așa cum îmi place mie. Dar, din păcate pentru el, nu a reușit să mă facă să-l văd cu alți ochi pe Kaleb. UPS!

  🐍Mi-aș fi dorit ca perspectiva masculină să apară mai des în acest volum, dar am înțeles că o să fie suficient în următoarele 2, așa că am timp să mă satur.

  🐍Acțiunea foarte bine construită, bine detaliată; chiar nu ai timp să te plictisești.

  💝P.S. Cum eu nu sunt fana înfocată a acestui gen, a fost o surpriză neașteptată să descopăr la finalul ei că-mi doresc și mai mult. Pentru mine, a fost la un alt nivel. Pe această cale, vreau să-i mulțumesc autoarei și Silviei pentru că mi-au deschis apetitul pentru fantasy.

  🐍În altă ordine de idei, vă recomand să citiți acest roman pentru că are toate elementele unui fantasy de calitate, vă ține în priză non-stop datorită acțiunii și a stilului de scriere al autoarei (de la prima și până la ultima pagină) și reușește să transmită atât de multe stări contradictorii, încât nu mai știți de partea cui vă situați. Eu, cu siguranță, voi continua seria, prin urmare am pus pe TBR-ul din luna mai volumul 2, așa că de abia aștept să văd la ce aventuri voi mai lua parte.

Adaugă o recenzie