Skip to content Skip to footer

Vendetta Vol.1, A mea, Florentina Pandelea – Ebook

35.00lei

Morrigan Viperidae este cel mai mare pericol pe care omenirea îl are de îndurat. Crescută pentru a deveni o armă mortală și conducătorul suprem, aceasta uită de emoții atunci când se avântă în luptă. Și are pentru ce lupta.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

,

ISBN

Ediție

Ediție originală Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Morrigan Viperidae este cel mai mare pericol pe care omenirea îl are de îndurat. Crescută pentru a deveni o armă mortală și conducătorul suprem, aceasta uită de emoții atunci când se avântă în luptă. Și are pentru ce lupta.

Totuși, și-a renegat originile, vrând să ducă o viață normală. Doar că normalitatea nu își are locul pe insula Kythava. Tărâmul aparține oamenilor care și-au pierdut sufletele, iar Morrigan este cea mai mare păcătoasă dintre locuitori. Prin vene îi curge sângele moștenitor, iar sufletul îi e vândut unei datorii vechi de șapte ani. L-a dat la schimb pentru o vendetă care nu a mai venit. Dorința de a-și răzbuna tatăl devine arzătoare din clipa în care Kaleb Derkomai, un luptător fără egal, revine în viața ei.

Charismatic și încrezător, dar plin de aroganță și cu o putere mare de manipulare, Kaleb se folosește de un tertip meschin pentru a o determina să-și recupereze tronul pierdut. Pornind într-o bătălie dezavantajată, adunând pe drum soldați rătăciți, Morrigan se avântă într-un război cu un final incert, căci riscă să-și piardă sufletul pereche.

Secrete ce cântăresc greu în soarta insulei Kythava sunt pe cale să iasă la iveală. Acestea vor schimba cursul acțiunii, iar răzbunarea nu va fi atât de dulce, pentru că nu se va înfăptui în totalitate.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Cărți ale autorului

Despre Autor

Morgan Kane

"Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite."

Născută în ’92, sunt o fire veselă. Iubesc, de când eram doar copilă, să citesc și m-am pierdut deseori în lumea fantastică a cărților, o formă frumoasă de evadare din realitatea cu care nu mă împrieteneam deloc. Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite.

Am început să cochetez cu scrisul în 2016, când îmi doream să citesc o carte ce se zbătea să iasă la suprafață din mintea mea. Îmi place să scriu romane fantasy – paranormale, dar și romance. Sunt mămica unei Bestiuțe care îmi arată mereu adevărata frumusețe a vieții și soția care a învățat culorile dragostei alături de jumătatea sa. Zâmbesc, chiar și atunci când totul se destramă în jurul meu, căci zâmbetul este arma care învinge în orice luptă.

„Fericirea poate fi găsită chiar și în cele mai întunecate timpuri, dacă nu uiți să te îndrepți spre lumină.” Albus Dumbledore

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vendetta Vol.1, A mea, Florentina Pandelea – Ebook”