Skip to content Skip to footer

Vecini Vol.7, Ultima tentație, Hanna Lee

42.00lei

Bărbații nu sunt judecați dacă ies cu mai multe femei în același timp, însă femeile sunt aruncate imediat într-o anumită categorie indecentă dacă fac același lucru.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Bărbații nu sunt judecați dacă ies cu mai multe femei în același timp, însă femeile sunt aruncate imediat într-o anumită categorie indecentă dacă fac același lucru. Gabriela este exact femeia căreia nu îi pasă de prejudecățile celorlalți și își trăiește viața așa cum își dorește, fără să îi pese de inimile bărbaților pe care îi joacă pe degete după propria plăcere.

Este viața ei personală și își asumă răspunderea cu maturitate. Dar este doar una dintre cele trei fețe pe care le arată celorlalți. Viața personală, nu se amestecă cu cea profesională, însă cel mai important este ca nimeni nu trebuie să afle de cea de-a treia ei viață: identitatea autoarei de succes, al cărui anonimat îl păstrează cu sfințenie, chiar și față de cei apropiați.

Deține controlul existenței sale fără complicații, atâta vreme cât își respectă propriile reguli. Reguli pe care le încalcă într-o singură seară, cu un bărbat care are un singur țel: să o determine să fie doar a lui.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vecini Vol.7, Ultima tentație, Hanna Lee”