Skip to content Skip to footer

Vecini Vol.6, Micul meu secret păcătos, Hanna Lee

42.00lei

El are patruzeci și doi de ani, iar eu, nouăsprezece și sunt îndrăgostită de acesta din prima clipă în care l-am văzut. Dar oare va reuși să mă vadă ca pe o femeie sau voi rămâne veșnic fiica prietenului său cel mai bun?

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Bea, fumează, schimbă femeile ca pe șosete și se debarasează de ele cu o indiferență crasă. Înjură mai urât decât un birjar, e arogant și nepoliticos, dar arată precum un zeu. Trup perfect, ochi pătrunzători, brațe groase ce scot în evidență tatuaje și mers de prădător. Și este conștient de fiecare atu în parte.

El are patruzeci și doi de ani, iar eu, nouăsprezece și sunt îndrăgostită de acesta din prima clipă în care l-am văzut. Dar oare va reuși să mă vadă ca pe o femeie sau voi rămâne veșnic fiica prietenului său cel mai bun? Nu știu ce va urma, dar sunt decisă să îi demonstrez că nu mai sunt copila timidă de paisprezece ani care se rușina atunci când el venea în vizită.

De data asta, vreau să îl fac să vadă dorința care a mocnit în mine în tot acest timp. Chiar și soarta zâmbește în fața planului meu, pentru că totul e mai ușor când Andy se mută în cartier și devenim… vecini.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vecini Vol.6, Micul meu secret păcătos, Hanna Lee”