Skip to content Skip to footer

Vecini Vol.5, Lupta Orgoliilor, Hanna Lee

39.00lei

Pentru el, era o simplă aventură de-o noapte.
Pentru ea, era materializarea iubirii pe care o ascunsese ani de zile.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție retipărită Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Credea că l-a uitat, iar el sigur nu o mai recunoștea după anii care trecuseră de ultima dată când se întâlniseră.

Realitatea i-a lovit prea dur pe amândoi, iar rolurile s-au inversat: Natalia a ridicat cele mai înalte ziduri, în timp ce Sasha s-a transformat în bărbatul dornic să o aibă alături, întreaga viață, pe cea care a reușit, într-o singură noapte, să îi dea întreaga lume peste cap.

„Așteaptă permisiunea mea (…). Știe că nu îi pot opune rezistență și că nu am să îl opresc, dar el așteptă ca eu să îmi declar înfrângerea cu voce tare.”

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vecini Vol.5, Lupta Orgoliilor, Hanna Lee”