Skip to content Skip to footer

Vecini Vol.4, A Doua Șansă, Hanna Lee – Ebook

35.00lei

Deși conștiința nu-i permite să se apropie de ea, Sebastian continuă să o protejeze din umbră. Este un rus sobru, dar inima lui bate, în secret, de ani de zile pentru o singură femeie: soția celui mai bun prieten al său.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție retipărită Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

O dramă. Un accident.
Un suflet zdrobit. Multe lacrimi.
Dar două brațe puternice o cuprind pe Maria și nu îi mai dau drumul.

„Eram și sunt îndrăgostit de femeia prietenului meu. De văduva care suferă după cel care a murit conducând mașina mea.

Iar acum ea mă sună pentru a-mi cere explicații de ce am vrut să o ajut (…). Voiam să îi fie bine. Voiam să o văd din nou fericită, toate astea pentru că îmi pasă cu adevărat de ea.
Dar nu am voie să spun asta. Nu atâta timp cât eu sunt cel care i-a pus lui Paul cheia în mână, lăsând-o pe ea fără soț.

Știu că trebuie să o las în pace, dar în același timp conștiința îmi cere să am grijă de ea, din umbră, fără ca ea să aibă contact cu mine.”

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vecini Vol.4, A Doua Șansă, Hanna Lee – Ebook”