Skip to content Skip to footer

Vecini Vol.3, Atingeri Interzise, Hanna Lee – Ebook

35.00lei

Se cunosc de câțiva ani, se urăsc tot de atunci. Fiecare este independent și dornic de control în felul său, dar jocul de-a șoarecele și pisica se transformă într-un dans al seducției, inevitabil și interzis.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție retipărită Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Începe ca un experiment pasional, dar sfârșește cu o inimă frântă.

Irina, femeia cu cea mai puternică personalitate, versus Daniel, bărbatul rece, dar cu fetișuri ascunse.

„Ai rămas vreodată răgușită după ce ai strigat din nou și din nou numele celui care te făcea să țipi de plăcere? Pentru că eu asta vreau să îți fac. Poate metodele mele sunt diferite, dar dacă ești capabilă să lași dorința de control și orgoliul la o parte, și să ai totală încredere în mine, asta o să primești. Plăcere pură.”

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vecini Vol.3, Atingeri Interzise, Hanna Lee – Ebook”