Skip to content Skip to footer

Vecini Vol.2, Drumul Spre Mine, Hanna Lee

39.00lei

O dragoste la prima vedere, dar pe care ea o numește o simplă „atracție”. Un sentiment prea puternic ce o determină pe Carina să facă compromisuri pe care nu le-ar accepta niciodată: să aibă o aventură cu un bărbat însurat.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție retipărită Iulie 2021

Numar de pagini

Descriere

El este un Don Juan infidel, frumos și conștient de efectul pe care îl produce în rândul sexului slab, dar acum este trezit de sinceritatea zguduitoare a femeii independente, care mereu obține ceea ce îți dorește.

„Și, deodată, mă lovește un gând. Tipa asta tocmai mi-a zis că sunt slab la pat?
Dă-mă dracu’, că asta e o premieră! Am mai avut aventuri extraconjugale în ultimii ani, nu fac un sport din asta – pentru că e multă bătaie de cap și femeile tind să creadă că, după o partidă de sex cu tine, ești bărbatul lor și au drepturi, chiar dacă ele știu că sunt însurat – dar niciuna nu s-a plâns.”

Este povestea orgoliului rănit al unui bărbat versus dorința unei femei de a fi iubită așa cum merită.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vecini Vol.2, Drumul Spre Mine, Hanna Lee”