Skip to content Skip to footer

Umbre Parfumate, Hanna Lee – Ebook

35.00lei

Doi oameni aduși împreună de o dramă. Pășeau unul în jurul celuilalt, căutându-se ca doi orbi în bezna unui oraș imens.
Din umbra dureroasă a unor evenimente tragice, sentimentele pure înfloresc, iar cei doi învață să ierte și să își accepte soarta de a continua drumul împreună.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Pășeau unul în jurul celuilalt, căutându-se ca doi orbi în bezna unui oraș imens. Nu știau că celălalt există, dar sperau să se  întâlnească.

Din păcate, o tragedie este cea care face ca drumurile celor doi să se intersecteze. Sunt doi oameni aduși împreună de o dramă.

Însă, din umbra dureroasă a unor evenimente tragice, sentimentele pure înfloresc cu o mireasmă de liliac ce îi învață pe aceștia să ierte și să își accepte soarta de a continua drumul împreună. Pentru că, odată ce s-au întâlnit, nu mai pot exista unul fără celălalt.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Umbre Parfumate, Hanna Lee – Ebook”