Skip to content Skip to footer

Autor

Karina L. Alexandra

"Consider că pasiunea înseamnă viață și totodată fericire"

Consider că pasiunea înseamnă viață și totodată fericire, de aceea sunt genul de om care experimentează orice pasiune sau hobby. În acest mod m-am întâlnit cu scrisul, în 2014, am decis că îmi place și că vor reieși lucruri minunate de aici, așa că m-am agățat de el.
Altă pasiune de care m-am agățat este pictura, chiar de mai multă vreme, din 2007. Îmi place să învăț limbi străine, iubesc geometria descriptivă, să citesc și să încerc lucruri noi. 

Aș încuraja pe oricine să vâneze hobby-uri până va găsi ceva ce îi va plăcea pentru că lumea este largă, frumoasă și prea plină de posibilități ca să le ratezi.

Pentru multă vreme am scris cărți romance și young adult, până să îmi dau seama că adevărata mea plăcere este genul fantastic, gen ce promit că va apărea mai des în următoarele mele cărți.

Viața mea ar fi foarte diferită acum dacă cititorii mei nu m-ar fi susținut cum au făcut-o, anume cu înverșunare. Sunt sigură că aș fi renunțat la un moment dat la scris din cauza lipsei de timp și a priorităților, dar sunt încă aici mulțumită lor. De aceea orice mișcare fac legat de cărțile mele, o fac cu ei în minte. Ei sunt cel mai important motiv al meu.

Alătură-te autorilor

Ai un manuscris și vrei să-l vezi publicat? Fantastic!
Suntem mereu deschiși să colaborăm cu noi talente autohtone.

Blogul Royal Ink

Articol de blog, descriere editura Royal Ink Books
Editura Royal Ink s-a înființat în anul 2021 din iubirea pentru lectură.
Editura Royal Ink s-a înființat în anul 2021 din iubirea pentru lectură. Echipa din spatele acestui proiect amplu este formată din tineri pasionați,…
Articol de blog despre autoarea Florentina Pandelea, care devine Morgan Kane pentru toate cartile noi pe care le va lansa.
Florentina Pandelea devine Morgan Kane
Vorbește-ne puțin despre tine. Cum este "omul" din spatele "autoarei" Florentina Pandelea?   Femeia din spatele autoarei Florentina Pandelea este o fire extrem de optimistă, plină de…
Interviu Anna Tyboleyn (despre regăsirea “drumului înapoi spre sine”)
Ai stâns în jurul tău un public imens care îți împărtășește emoțiile și trările. Cine este Anna Tyboleyn, de fapt, și ce ar…

Contact Form