Skip to content Skip to footer

Autor

Carolina Hills

"Încă de mic copil mi-a plăcut să privesc diferit ceea ce se întâmplă în jurul meu, dând frâu liber imaginației. Prietenii imaginari avuți încă de la o vârstă fragedă, m-au ajutat să dezvolt tot mai mult ceea ce eu voiam să "văd", dar niciodată n-am pus în scris pe hârtie, asta până la vârsta de 13-14 ani când am început să scriu primele mele poezii. "

Simțeam nevoia de a mă descărca într-un mod sau altul.

Chiar și în prezent mai am acel caiet în care am mai adăugat pe parcurs și citate compuse și scrise pe moment. Multe din ele se regăsesc în cărțile pe care le scriu.
La vârsta de 18 ani am început să scriu primele mele povești scurte. Nu erau foarte wow, dar m-au ajutat să mai ies din monotonie. Era micul meu refugiu.

Odată cu trecerea timpului genul fantasy m-a acaparat cu totul. Eram fascinată de lumea aceea, pentru că îmi punea imaginația la muncă mai mult decât o făcea ceea ce am scris până în acel punct.

În anul 2009 am început să așez mai bine planul primei cărți ce are la bază vampirii, îngerii și demonii, chiar și vrăjitoarele într-o poveste care, din păcate, nu am ajuns să o finalizez nici în ziua de azi. Sper ca într-un viitor să o pot face.

Un an mai târziu, seria Amurg mi-a deschis apetitul pentru citit, pasiunea mea inițială scrisul rămânând pe un plan secundar o bună bucată de timp.

În 2016 am început cu adevărat să scriu, axându-mă pe povești voluminoase, complexe și complicate. Am lăsat lumea fantastică deoparte și am încercat ceva diferit: romance, mai exact erotic romance. Voiam să văd ce pot, așa a luat naștere seria Trandafirului, povestea Christinei și a lui Augustin.

În prezent scriu și la o nouă poveste de care sunt mândră și pe care o ador (Infernul Pasiunii, povestea drăcușorilor Mason si Karin), cochetând între timp și cu un alt gen care m-a prins în mrejele sale încă de la început: dark romance.

O lume întunecată care, cu siguranță, mă va ajuta să îmi întrec din nou limitele și să-mi las imaginația să preia controlul.

Alătură-te autorilor

Ai un manuscris și vrei să-l vezi publicat? Fantastic!
Suntem mereu deschiși să colaborăm cu noi talente autohtone.

Blogul Royal Ink

rrr
Editura Royal Ink s-a înființat în anul 2021 din iubirea pentru lectură.
Editura Royal Ink s-a înființat în anul 2021 din iubirea pentru lectură. Echipa din spatele acestui proiect amplu este formată din tineri pasionați,…
Banner fundal site 3 1
Florentina Pandelea devine Morgan Kane
Vorbește-ne puțin despre tine. Cum este "omul" din spatele "autoarei" Florentina Pandelea?   Femeia din spatele autoarei Florentina Pandelea este o fire extrem de optimistă, plină de…
shutterstock 738961831 1 scaled
Interviu Anna Tyboleyn (despre regăsirea “drumului înapoi spre sine”)
Ai stâns în jurul tău un public imens care îți împărtășește emoțiile și trările. Cine este Anna Tyboleyn, de fapt, și ce ar…

Contact Form