Skip to content Skip to footer

Taboo Billionaires #1, Negare, Hanna Lee – Ebook

35.00lei

Convins că Eloise urmărește averea familiei, Aidan decide să pună în mișcare un plan meschin, în care lipsa de scrupule și avantajele pe care le are ca și bărbat atrăgător îi vor fi atuuri.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Mai 2023

Numar de pagini

Descriere

După ani de muncă și dedicație față de compania condusă momentan de tatăl său, Aidan e la un pas de a primi poziția de președinte – cel mai important scop al său. Dar viitorul lui profesional devine incert în clipa în care tatăl său îl anunță că tocmai s-a căsătorit pe ascuns cu o femeie ce ar putea să îi fie fiică.
Convins că Eloise urmărește averea familiei, Aidan decide să pună în mișcare un plan meschin, în care lipsa de scrupule și avantajele pe care le are ca și bărbat atrăgător îi vor fi atuuri. O va seduce pe noua mamă vitregă pentru a-i arăta tatălui său ce fel de femeie este aceasta.
Doar că planul lui e posibil să sufere mici modificări pe parcurs, căci soarta o să îi pregătească câteva surprize, mai mult sau mai puțin plăcute.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Taboo Billionaires #1, Negare, Hanna Lee – Ebook”