Skip to content Skip to footer

Taboo Billionaires #03, Subjugare, Hanna Lee

(2 recenzii de la clienți)

55.00lei

Isabel lasă secretele în urmă și pornește pe un nou drum angajându-se , cu ajutorul prietenului ei, Kevin, în clubul “Lust”. În acest loc intezis, Isabel nu se poate gândi decât la singurul bărbat care pare că o urăște, proprietarul clubului și, totodată, tatăl lui Kevin. Devon DeLuca, este un bărbat care, în ciuda comportamentului său, o dorește pe ascuns și se zbate între dorința de a o avea și regulile impuse de relația cu fiul său. Însă, o serie de evenimente imprevizibile, îi aduce pe cei doi mai aproape decât ar trebui, testându-le limitele pe care aceștia încearcă să nu le încalce.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Numar de pagini

Descriere

Isabel

Noua mea viață a început în urmă cu un an, când am lăsat în spate un trecut care și acum îmi tulbură somnul. Dar pentru a-mi putea susține noua viață, cât și cursurile universitare, am nevoie de un job bine plătit, pe care prietenul meu Kevin mă ajută să îl obțin. Sunt pe drumul cel bun.

Doar că jobul este în clubul „Lust”, cel mai controversat loc în care am călcat vreodată, și este condus de singurul om pe care l-aș lăsa să facă ce vrea cu trupul meu, dar care, în același timp, mă intimidează cel mai tare: tatăl prietenului meu. Nu l-am văzut niciodată zâmbind și, cu toate astea, inima mea bate cu putere de fiecare dată când îl vede. De teamă, dar și de dorință.

 

Devon

Cine a avut ideea să o angajeze în clubul meu nu s-a consultat și cu mine, căci eu aș fi refuzat categoric. Putea fi oricine, dar nu ea, căci din clipa în care am văzut-o, am dorit-o în cele mai nepotrivite moduri posibile. Toate interzise, mai ales că este iubita fiului meu. Pot avea orice femeie vreau, dar ea îmi consumă fiecare fantezie și îmi testează limitele plimbându-se zilnic prin fața ochilor mei. Pot să privesc, însă nu pot să ating.

Dar „Lust” este o personificare a fanteziilor mele, și Isabel tocmai a pășit în mintea mea perversă văzând acum tot ce ascund acolo. Soarta se joacă cu mine și nu știu dacă fata timidă, cu privire speriată, o să fugă de aici sau o să mă facă să distrug totul în jur, doar pentru a-mi îndeplini cea mai mare fantezie.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Average rating
4.50
2 reviews
5 stars
50%
4 stars
50%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%

2 recenzii pentru Taboo Billionaires #03, Subjugare, Hanna Lee

 1. ana.maria0509

  •Forbidden love
  •Dark past
  •Age Gap
  •Workplace Affair

  ● Povestea a început destul de interesant, amuzant pentru mine, frustrant pentru domnul Deluca. În apărarea mea, am o slăbiciune pentru bărbații red flag. Așa ca nu e nicio surpriză faptul ca Devon m-a cucerit într-un final 🤭.

  ● Și de Isabel îmi place și am fost foarte intrigată de povestea pe care o ascundea. M-am atașat foarte ușor de ea, pentru că este o persoană simplă din toate punctele de vedere, dar în același timp este foarte puternică și ambițioasă. Atât Devon, cât și Isabel au un trecut interesant și fiecare au trecut prin diverse greutăți. Trecutul ei a fost mult mai întunecat, mult mai dureros, și consider că traumele și-au lăsat profund amprenta asupra ei. Și Devon câteodată s-a comportat puțin mult prea dur cu ea, dar nici nu știa prin ce a trecut.

  ● Mi s-a părut că povestea se axează mai mult pe scenele spicy și mai puțin pe relația dintre ei. Aș fi vrut să văd ceva mai mult pe conexiune, ceva mai mult timp petrecut împreună, pe lângă scenele intime dintre ei. Mi-ar fi plăcut ceva mai multă profunzime. Chiar mi-a plăcut dinamica dintre ei.
  Știu că am avut ceva spre final, dar pare că a fost totul păstrat pentru final. Mi-au plăcut ei împreună, doar că a lipsit ceva.

  ● Mi-a plăcut foarte mult relația lui Devon cu Kevin, fiul lui. O relație tată-fiu foarte frumos conturată.
  M-am bucurat foarte mult că relația dintre cei doi se axează foarte mult pe sinceritate. Și-au rezolvat problemele care au apărut pe parcursul poveștii și nu au rămas neînțelegeri.

  ● Îmi place foarte mult stilul de scriere al autoarei. Nici nu știi când te-ai apucat de carte, că ai și terminat-o. Recomand seria, mai ales dacă vă plac cărțile cu subiecte tabu, chiar merită o să o citiți.

 2. poveștile unei femei

  4,5⭐

  🎲Ei bine, se pare că și volumul 3 din serie s-a ridicat la nivelul așteptărilor. O carte cu de toate. Acțiune palpitantă (reușește să-ți crească și tensiunea), personaje faine, trope-ul – age gap – pe gustul meu și bine conturat, multe secrete, multe dezvăluiri și iubire cât cuprinde. Da, condimentată cu cele mai picante ingrediente. 🤭

  🎲Puncte forte:
  – pe lângă relația de iubire dintre cei doi protagoniști, romanul aduce în prim-plan relațiile de prietenie – Devon cu băieții din club sau Isabel cu JJ – precum și relațiile familiale – Devon cu fiul său, Kevin;
  – spre deosebire de protagonistele celorlalte volume, Isabel mi s-a părut că a fost mai asumată, mai hotărâtă și s-a lăsat condusă de inimă aproape de fiecare dată;
  – acțiunea din ultimele capitole. Tot ce s-a întâmplat acolo a fost neașteptat pentru mine și am stat puțin cu sufletul la gură să aflu deznodământul;
  – stilul de scriere al autoarei. Este lejer, catchy, iar asta face ca lectura să fie rapidă. Acum ești la primul capitol, 10 minute mai târziu la capitolul 7 sau 8.

  🎲Ce mi-aș fi dorit:
  – în unele momente, latura emoțională, sentimentală să fie mai bine dezvoltată. Mi-ar fi plăcut să văd cum iese romantismul din domnul DeLuca. 🤭 La acest capitol, Zane, protagonistul volumului anterior, a fost campion.

  🎲Cu alte cuvinte, chiar a fost o carte frumoasă și mă bucur că Hanna reușește să mă surprindă din ce în ce mai mult cu fiecare volum pe care îl publică. Nu mai stați prea mult pe gânduri și puneți această serie pe wishlist.

Adaugă o recenzie