Skip to content Skip to footer

Taboo Billionaires #03, Subjugare, Hanna Lee – Ebook

40.00lei

Isabel lasă secretele în urmă și pornește pe un nou drum angajându-se , cu ajutorul prietenului ei, Kevin, în clubul “Lust”. În acest loc intezis, Isabel nu se poate gândi decât la singurul bărbat care pare că o urăște, proprietarul clubului și, totodată, tatăl lui Kevin. Devon DeLuca, este un bărbat care, în ciuda comportamentului său, o dorește pe ascuns și se zbate între dorința de a o avea și regulile impuse de relația cu fiul său. Însă, o serie de evenimente imprevizibile, îi aduce pe cei doi mai aproape decât ar trebui, testându-le limitele pe care aceștia încearcă să nu le încalce.

 

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Mai 2023

Numar de pagini

Descriere

Isabel

Noua mea viață a început în urmă cu un an, când am lăsat în spate un trecut care și acum îmi tulbură somnul. Dar pentru a-mi putea susține noua viață, cât și cursurile universitare, am nevoie de un job bine plătit, pe care prietenul meu Kevin mă ajută să îl obțin. Sunt pe drumul cel bun.

Doar că jobul este în clubul „Lust”, cel mai controversat loc în care am călcat vreodată, și este condus de singurul om pe care l-aș lăsa să facă ce vrea cu trupul meu, dar care, în același timp, mă intimidează cel mai tare: tatăl prietenului meu. Nu l-am văzut niciodată zâmbind și, cu toate astea, inima mea bate cu putere de fiecare dată când îl vede. De teamă, dar și de dorință.

 

Devon

Cine a avut ideea să o angajeze în clubul meu nu s-a consultat și cu mine, căci eu aș fi refuzat categoric. Putea fi oricine, dar nu ea, căci din clipa în care am văzut-o, am dorit-o în cele mai nepotrivite moduri posibile. Toate interzise, mai ales că este iubita fiului meu. Pot avea orice femeie vreau, dar ea îmi consumă fiecare fantezie și îmi testează limitele plimbându-se zilnic prin fața ochilor mei. Pot să privesc, însă nu pot să ating.

Dar „Lust” este o personificare a fanteziilor mele, și Isabel tocmai a pășit în mintea mea perversă văzând acum tot ce ascund acolo. Soarta se joacă cu mine și nu știu dacă fata timidă, cu privire speriată, o să fugă de aici sau o să mă facă să distrug totul în jur, doar pentru a-mi îndeplini cea mai mare fantezie.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Taboo Billionaires #03, Subjugare, Hanna Lee – Ebook”