Skip to content Skip to footer

Taboo Billionaires #0.5, Inițiere, Hanna Lee

(2 recenzii de la clienți)

32.00lei

Reema, fiica Ducesei Sofia de Calabria, nu trece peste limitele impuse de societate sau… părinți. Însă asta nu face decât să îi deschidă și mai mult apetitul spre a cunoaște totul despre anumite subiecte… taboo.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Numar de pagini

Descriere

Reema, fiica Ducesei Sofia de Calabria, nu trece peste limitele impuse de societate sau… părinți. Însă asta nu face decât să îi deschidă și mai mult apetitul spre a cunoaște totul despre anumite subiecte… taboo.

Ce se întamplă într-un sex club, rămâne într-un sex club.

Cel puțin, așa speră ea după excapada într-un loc total interzis. Pentru că întâlnirea cu un personaj misterios, care îi oferă o noapte plină de fanteziile la care ea doar tânjea, are urmări și dincolo de ușile clubului. Mai ales când identitatea fiecăruia iese la iveală și realitatea îi duce spre o nouă revedere, la fel de interesantă ca precedenta.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Average rating
4.50
2 reviews
5 stars
50%
4 stars
50%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%

2 recenzii pentru Taboo Billionaires #0.5, Inițiere, Hanna Lee

 1. poveștile unei femei

  ❤️‍🔥OMG! Hanna, ce început de serie! Dacă ar fi să descriu toată experiența într-un singur cuvânt, aș spune SENZAȚIONAL! Am finalizat-o în jumătate de oră și da, de abia aștept să pună mână pe celelalte volume.

  ❤️‍🔥„Inițiere” este nuvela care face introducerea în lumea #taboo. O lume intrigantă, plină de mister, plină de pasiune, de foc, de dorință. O poveste cât se poate de… hot! Dacă nu aveți 18 ani, vă recomand să o lăsați pentru când veți împlini această vârstă.

  ❤️‍🔥Aici întâlnim 2 personaje foarte interesante. Reema, fiica Ducesei Sofia de Calabria, este reprezentată de tipologia fetei ținută în frâu de limitele impuse atât de societate, cât și de părinți. Elijah, pe de altă parte, este bărbatul plin de mister, seducător, care conduce (alături de alți prieteni) un club select, unde se împlinesc foarte multe dorințe. Curiozitatea protagonistei noastre devine o adevărată provocare pentru șatenul cu ochi de un albastru fermecător, iar noaptea ce trebuia să însemne doar „un vis” frumos, se transformă în ceva de neuitat. Zarurile au fost aruncate, jocul a început, însă sunt ei dispuși să meargă până la capăt și să-și asume toate consecințele acestuia? Citiți cartea și aflați finalul poveștii. Merită!

  ❤️‍🔥Deși a avut doar 96 de pagini (mi-aș fi dorit mult mai mult), pot spune că m-am bucurat de fiecare în parte. Am citit-o pe nerăsuflate și am savurat toate momentele, mai ales cele în care se aflau protagoniștii. Au fost un deliciu pentru mine.

  ❤️‍🔥Hanna a reușit să mă surprindă plăcut și de această dată (așa cum a făcut-o întotdeauna) și m-a făcut foarte curioasă de ce va urma. Eu sunt sinceră și recunosc că deja am pus ochii pe un „billionaire”, însă va rămâne de văzut dacă vor mai fi și alții pe acea listă.

 2. lzamfir932 (proprietar verificat)

  ✨️ Încep prin a vă spune că această nuvelă este perfectă dacă aveți nevoie să citiți ceva lejer, scurt și care să vă aducă zâmbetul pe buze.

  ✨️ Mie una mi-a plăcut foarte mult și chiar dacă numărul de pagini a fost unul foarte mic ( normal pentru o nuvelă și prea puțin pentru sufletul meu) a reușit să mă prindă cu adevărat în poveste.

  ✨️ Acțiunea a decurs frumos, fără a se simții grăbită și personajele au fost cireașa de pe tort.

  ✨️ Am reușit să o citesc destul de rapid, într-o ora sau doua cu pauze dacă nu ma înșel, deci vă dați și voi seama cât de mult a reușit să mă prindă.

  ✨️ Personajele au fost tare simpatice și mi-au intrat în suflet foarte rapid, de aceea mi-ar fi plăcut un număr mai mare de pagini, pentru că n-am reușit să mă satur de cei doi. Atât Reema, cât și Elijah mi-au plăcut la fel de mult și cu siguranță au fost construiți perfect.

  ✨️ Am avut parte și de scene spicy 🔝 care au făcut lecturarea cărții și mai interesantă. Recomand tare mult această mititică, eu chiar sunt de părere că merită și pe mine m-a convins să-mi doresc și următoarele volume din serie 🤭❤️

Adaugă o recenzie