Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cele mai recente volume, care vă vor stârni imaginația !

Două cărți se vor alătura colecției noastre!

Taboo Billionaires #02, Provocare, Hanna Lee

Zane

Am crescut observând-o. M-am maturizat visând-o. Am ajuns unde sunt, pentru a fi demn de ea. În tot acest timp, am văzut cum a fost dezamăgită de mulți bărbați nedemni de ea, dar acum a venit momentul să opresc toate încercările ei inutile de a-și găsi dragostea. Este momentul să intervin și să îmi pun în aplicare planul atent studiat de-a lungul ultimilor ani. Nu este ușor, pentru că o femeie puternică și independentă, precum Camila, nu se cucerește cu flori și cine romantice. Pe ea trebuie să o domini și să o faci să își piardă controlul. Iar eu sunt exact ce are nevoie, bărbatul potrivit pentru ea, în ciuda tuturor obstacolelor aflate între noi.

Nimic nu mă poate opri și sunt pregătit să accept orice consecință, atâta vreme cât scopul meu va fi atins: Camila să devină a mea.

Camila

Îl cunosc de când era mic, însă l-am văzut într-o ipostază total nepotrivită în urmă cu câțiva ani, și de atunci am realizat că nu mai este un copil. Am crezut că a fost un accident, dar încep să bănuiesc că tot ce face el acum este parte dintr-un plan demn de a mă duce pe culmile nebuniei. Dar și ale plăcerii. Încerc să rezist, dar nu știu cât o să reușesc, pentru că Zane îmi dovedește cu fiecare zi care trece că are o voință mai mare decât a mea.

Nu știu cine ar putea să îi reziste acestui tânăr cu alură dominantă, care este de necontrolat în a-și atinge țelul: să mă facă a lui.

Seria Triplă provocare, Karina L. Alexandra

Efectul lui Lucifer” a fost un experiment dureros care a schimbat și cei mai buni oameni în suflete crude și meschine. Lucy Anderson nu este scutită de același tratament după cele prin care a trecut. Trădată de cei mai buni prieteni și chiar de către iubitul ei, aceasta este învinovățită și închisă într-o școală de reeducare,
în interiorul căreia toate percepțiile i se schimbă.

Anul s-a scurs însă. Iar ea s-a întors pregătită să se răzbune. Doar că în cale îi apare un cuceritor de primă
clasă pe nume Nathan Keith, care îi face clar faptul că nu vrea să fie prietenul ei. Mai clar este că sentimentele îi vor încurca lui Lucy planurile. Ce va alege?
Iubirea sau răzbunarea?

Pentru că nu se poate să le obții pe ambele.

Infractorul și victima. Asta ar putea spune cu toții despre ei dacă i-ar vedea împreună și ar ști adevărul. Este un motiv destul de bun pentru a-și ține fiecare
pasiunea veche ascunsă pentru celălalt. Deși Carson a fost iertat de către Julia pentru incendiul care pe aceasta a costat-o scump, el vrea mai mult. În secret.
Deși Julia i-a iertat pe toți cei care i-au distrus viața, nu se simte tocmai împăcată.

În interior.

Drumurile lor se ciocnesc din nou, iar împreună vor să pună capăt jocului care a nenorocit-o și care a evoluat mai mult decât ar fi crezut.

Dar pentru a pune capăt, trebuie întâi să îl joace.