Skip to content Skip to footer

Seria M-am Nenorocit Vol.2, Descătușarea, Andreea E.- Ebook

35.00lei

O fată care nu promite multe și nu visează la mai mult.Un bărbat care și-a forțat limitele pentru a cunoaște succesul. Lumile lor n-ar fi trebuit niciodată să se ciocnească.

 

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Mai 2023

Numar de pagini

Descriere

O fată care nu promite multe și nu visează la mai mult.
Un bărbat care și-a forțat limitele pentru a cunoaște succesul.
Lumile lor n-ar fi trebuit niciodată să se ciocnească.

Cu o familie disfuncțională, un anturaj de narcomani și certitudinea că era sortită eșecului, lui Devon Black i-a fost ușor să îmbrățișeze depravarea cu brațele deschise de la o vârstă fragedă. Contrar tuturor credințelor, ani mai târziu, a reușit să se reabiliteze. Nu a fost suficient. Așadar, i-a rămas doar să încerce să se mențină pe linia de plutire.Karma nu a fost niciodată mai periculoasă ca acum…

Întors în oraș după trei ani trăiți pe culmile succesului, campionul în box Hades Tate se confruntă cu declinul
carierei sale. Prietena surorii sale nu mai e aceeași puștoaică dependentă pe care a lăsat-o în urmă, iar el nu mai pare să fie același bărbat care a judecat-o aspru de-a lungul timpului.

Doar că trecutul nu poate fi îngropat, unele greșeli nu pot fi răscumpărate, iar vechile datorii trebuie achitate.Iar atunci rămân doar două variante: încerci să ieși la
suprafață sau sfârșești înghițit de întuneric.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Despre Autor

Andreea E.

"Pasiunea mea pentru scris, cred că a apărut, involuntar, în copilărie. Știi momentul acela când te joci cu păpușile și îți creezi un întreg scenariu? Exact despre asta vorbesc. Doar că, în perioada aceea eram mult prea mică pentru a mă gândi vreo secundă ce avea să urmeze pe viitor."

U

lterior, m-am trezit desenând. Am făcut-o o vreme și am adorat asta, dar cel mai probabil a fost mâna destinului blocajul care a apărut.

Scenariile cu păpușile mele sau animalele de pluș au fost modul prin care mi-am consumat ideile, iar desenul – prilejul de a-mi vărsa inspirația în ceva mult mai complex la o vârstă mult prea fragedă. 

Dar când am rămas și fără asta, m-am simțit complet goală, ca și cum ar fi lipsit ceva din viața mea. Prea multe idei pe care doar le notam unde apucam cu dorința de a scăpa de ele pentru că pur și simplu îmi ocupau constant mintea și totodată nevoia de a-mi vărsa inspirația în altceva.

Am început să scriu, în ciuda faptului că nu am fost genul de copil dornic să citească.

Mi se părea plictisitor, abia când am prins o carte bună în mâini și mi-am petrecut ore întregi în acel univers, am înțeles că nu găsisem până atunci „acea carte”.

Cu timpul, continuând să citesc, în timp ce treptat am început și eu, la rândul meu, să construiesc universul „M-am Nenorocit”, am înțeles, în sfârșit, și motivul pentru care am ales să scriu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Seria M-am Nenorocit Vol.2, Descătușarea, Andreea E.- Ebook”