Skip to content Skip to footer

Seria M-am Nenorocit Vol.2, Descătușarea, Andreea E.

(O recenzie client)

45.00lei

O fată care nu promite multe și nu visează la mai mult. Și un bărbat care și-a forțat limitele pentru a cunoaște succesul. Lumile lor n-ar fi trebuit niciodată să se ciocnească.

 

Informații suplimentare

Autor

Genul

Categorie

, ,

ISBN

Ediție

Ediție originală Februarie 2024

Numar de pagini

Descriere

O fată care nu promite multe și nu visează la mai mult. Și un bărbat care și-a forțat limitele pentru a cunoaște succesul. Lumile lor n-ar fi trebuit niciodată să se ciocnească.

Cu o familie disfuncțională, un anturaj de narcomani și certitudinea că era sortită eșecului lui Devon Black i-a fost ușor să îmbrățișeze depravarea cu brațele deschise de la o vârstă fragedă.

Contrar tuturor credințelor, ani mai târziu a reușit să se reabiliteze. Nu a fost suficient. Așadar, i-a rămas doar să încerce să se mențină pe linia de plutire.

Karma nu a fost niciodată mai periculoasă ca acum…

Întors în oraș după trei ani trăiți pe culmile succesului, campionul în box Hades Tate se confruntă cu declinul carierei sale.

Prietena surorii sale nu mai e aceeași puștoaică dependentă pe care a lăsat-o în urmă, iar el nu mai pare să fie același bărbat care a judecat-o aspru de-a lungul timpului.

Doar că trecutul nu poate fi îngropat, unele greșeli nu pot fi răscumpărate, iar vechile datorii trebuie achitate.

Iar atunci rămân doar două variante: Încerci să ieși la suprafață sau sfârșești înghițit de întuneric.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Despre Autor

Andreea E.

"Pasiunea mea pentru scris, cred că a apărut, involuntar, în copilărie. Știi momentul acela când te joci cu păpușile și îți creezi un întreg scenariu? Exact despre asta vorbesc. Doar că, în perioada aceea eram mult prea mică pentru a mă gândi vreo secundă ce avea să urmeze pe viitor."

U

lterior, m-am trezit desenând. Am făcut-o o vreme și am adorat asta, dar cel mai probabil a fost mâna destinului blocajul care a apărut.

Scenariile cu păpușile mele sau animalele de pluș au fost modul prin care mi-am consumat ideile, iar desenul – prilejul de a-mi vărsa inspirația în ceva mult mai complex la o vârstă mult prea fragedă. 

Dar când am rămas și fără asta, m-am simțit complet goală, ca și cum ar fi lipsit ceva din viața mea. Prea multe idei pe care doar le notam unde apucam cu dorința de a scăpa de ele pentru că pur și simplu îmi ocupau constant mintea și totodată nevoia de a-mi vărsa inspirația în altceva.

Am început să scriu, în ciuda faptului că nu am fost genul de copil dornic să citească.

Mi se părea plictisitor, abia când am prins o carte bună în mâini și mi-am petrecut ore întregi în acel univers, am înțeles că nu găsisem până atunci „acea carte”.

Cu timpul, continuând să citesc, în timp ce treptat am început și eu, la rândul meu, să construiesc universul „M-am Nenorocit”, am înțeles, în sfârșit, și motivul pentru care am ales să scriu.

Average rating
5.00
1 review
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%

1 recenzie pentru Seria M-am Nenorocit Vol.2, Descătușarea, Andreea E.

 1. poveștile unei femei

  🌀Ce mai carte! Nu găsesc un cuvânt potrivit pentru a descrie întreaga mea experiență cu volumul 2 din „M-am nenorocit”. Andreea a reușit să dea cu mine de toți pereții (la modul figurat), deci good job, draga mea!

  🌀Îmi aduc aminte că am descoperit această serie anul trecut, chiar prin luna august, și, după ce am terminat cu primul volum, nu am putut să-mi mai iau gândul de la ea. Mi-a plăcut foarte, foarte mult ceea ce a creat autoarea în carte, însă i-a lipsit acel ceva și nu am putut să îi acord numărul maxim de steluțe. Ei bine, volumul 2 a depășit toate așteptările.

  🌀Ce m-a făcut să-i acord 5*:
  – romanul se citesc foarte repede, nici nu-ți dai seama când se duc paginile. Se citește într-o zi, hai poate două. La mine s-a lungit pe mai multe zile, pentru că, atunci când am realizat că mai am 40 de pagini, inima mea nu voia să accepte că e gata;
  – față de primul volum, aici am avut și mai multă acțiune, și mai multă iubire, și mai multă pasiune;
  – am simțit emoții cât pentru tot anul;
  – am avut mai multe capitole din perspectiva lui Hades;
  – interacțiunile dintre cei doi protagoniști și scenele 🌶️ au fost la înălțime;
  – finalul. Deși m-a lăsat în suspans, m-a făcut să-mi doresc și mai mult volumul următor.

  🌀Andreea, nu știu ce voi face cu viața mea până apare volumul 3, însă sunt sigură că așteptarea o să merite, iar romanul va fi la înălțime.

Adaugă o recenzie