Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Seria Jocurile Zeilor, Hanna Lee

Prețul inițial a fost: 185.00lei.Prețul curent este: 165.00lei.

Soarta lor a fost întotdeauna să conducă lumea. Au fost cei dintâi zei, dar si cei mai puternici. Acum sunt muritori.

Informații suplimentare

Autor

Genul

,

Descriere

Soarta lor a fost întotdeauna să conducă lumea. De mii de ani le-a fost scris să ghideze umanitatea spre salvare, împiedicând-o de la propria anihilare. Au fost cei dintâi zei, dar si cei mai puternici.
Acum sunt muritori. Zei renăscuți în trupuri umane și prea fragile pentru a suporta puterile lor ce pot fi distructive. Mai ales, ea.
Speranța este cea mai nocivă boală, iar dragostea cea mai letală, dar oamenii tânjesc doar după cele două.
Pentru Siena, adolescența îi aduce o dragoste inocentă, frumoasă ca părul blond al celui care îi arată farmecul otrăvitor al primei iubiri, cât și trădarea suferită de oamenii îndrăgostiți.
Durerea produsă de inima rănită o transformă, dar o maturizează, pregătind-o pentru iubirea masochistă a unui psihopat șaten, care o învață să accepte durerea în cea mai simplă formă a ei.
Însă nimic nu o învață pentru o viață în care exista el. Întunericul. Haosul. Zeul brunet cu ochii negri, care i-a promis în urma cu mii de ani că o va distruge, iar acum a venit să își îndeplinească jurământul mânjit cu sângele ei.

*Prin achiziționarea acestui pachet veți primi volumele 0.5, 1, 1.5, 2 și 3 din Colecția “Jocurile Zeilor” by Hanna Lee, la prețul special de 165 lei, în loc de 185 lei (preț inițial al volumelor achiziționate separat)

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Seria Jocurile Zeilor, Hanna Lee”