Skip to content Skip to footer

Seria Italieni Vol.4, Iubire Italiană Ivo Dima

49.00lei

Într-o lume a bărbaților și cu doi frați pentru care ea reprezintă un simplu obiect decorativ, Ninei îi este inhibat spiritul aventurier și retezate aripile. Nimeni din casa Romano nu o cunoaște cu adevărat, nimeni nu are timp pentru ea. Iar din afară, nimeni nu îndrăznește.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

,

ISBN

Ediție

Ediție originală Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

În urmă cu paisprezece ani, Nina Ambrossi supraviețuiește atacului unei mâini criminale, însă pierde tot ceea ce avea mai de preț – familia. Și dacă nu ar fi fost de ajuns, amintirile cu părinții ei se risipesc precum fumul, de parcă nici nu ar fi avut o viață înainte de tragedie.

Într-o lume a bărbaților și cu doi frați pentru care ea reprezintă un simplu obiect decorativ, Ninei îi este inhibat spiritul aventurier și retezate aripile. Nimeni din casa Romano nu o cunoaște cu adevărat, nimeni nu are timp pentru ea. Iar din afară, nimeni nu îndrăznește.

Până la el. Până la Prințul din Camorra. El este singurul care posedă toate atuurile pentru a o face pe prințesa deja revoltată să comită actul suprem de trădare față de unica familie pe care o știe: cooperarea cu dușmanul.

Împreună, cei doi vor fi puși față în față cu pericolul, luptând pe aceeași baricadă pentru un scop comun: înlăturarea tiraniei de la cârma organizației napoletane. Totuși, pentru a pune punct războiului dintre Sicilia și Napoli, Nina trebuie să își convingă frații că iubirea ei e pură și că Lucca nu a avut nicio clipă intenția de a o folosi. Cu toate că, de cele mai multe ori, exact asta a făcut.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Ivo Dima

"Iubește să citească romane cu orice urmă de iubire în ele și adoră să își aștearnă visurile și ideile pe hârtie. "

Ivo Dima este o tânără autoare care locuiește în Iași, alături de o familie fericită și care o inspiră la fiecare pas. Este licențiată în Farmacie, însă munca de zi cu zi nu o oprește să evadeze din cotidian în lumea perfectă desenată de imaginația ei, acolo unde iubirea câștigă mereu.

A publicat până în prezent unsprezece romane și lista se va mări considerabil până la pensionarea ei definitivă din scris.
Iubește să citească romane cu orice urmă de iubire în ele și adoră să își aștearnă visurile și ideile pe hârtie.

Personajele ei preferate sunt băieții alfa, răi și sexy. Legătura preferată dintre personaje este enemies-to-lovers și, de curând, a început să fie atrasă și de genurile Dark Romance și Fantasy.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Seria Italieni Vol.4, Iubire Italiană Ivo Dima”