Skip to content Skip to footer

Seria Italieni Vol.2, Datorie Italiană Partea II, Ivo Dima – Ebook

35.00lei

Tristan nu e un bărbat simplu, ci unul consumat de dorința de răzbunare și de demonii trecutului său. Când orgoliul de conducător se ciocnește de dorința nebună pe care o simte față de Libby, scânteile care ies nu sunt de bun augur.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

,

ISBN

Ediție

Ediție modificată Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Un pact cu diavolul. Un diavol cu ochi ademenitori, un chip care trebuie să afișeze doar un zâmbet ca să te păcălească și un trup care te împinge la păcat.

Libby nu a realizat niciodată că nu mai are scăpare când a intrat în lumea lui Tristan Romano și s-a lăsat vrăjită de partea sa întunecată. Noua ei misiune e să îl găsească pe bărbatul de sub învelișul dur, chiar dacă asta înseamnă că riscă să își piardă propria mască. Tristan nu e un bărbat simplu, ci unul consumat de dorința de răzbunare și de demonii trecutului său.

Când orgoliul de conducător se ciocnește de dorința nebună pe care o simte față de Libby, scânteile care ies nu sunt de bun augur. Aprind o cale presărată cu decizii proaste și cu un deznodământ dureros. Unul pe care Tristan nu a crezut vreodată că îl va retrăi. Dar, în Cosa Nostra, setea pentru sânge e mai puternică decât dragostea. Iar Libby o să simtă pe propria-i piele această lecție dură.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Ivo Dima

"Iubește să citească romane cu orice urmă de iubire în ele și adoră să își aștearnă visurile și ideile pe hârtie. "

Ivo Dima este o tânără autoare care locuiește în Iași, alături de o familie fericită și care o inspiră la fiecare pas. Este licențiată în Farmacie, însă munca de zi cu zi nu o oprește să evadeze din cotidian în lumea perfectă desenată de imaginația ei, acolo unde iubirea câștigă mereu.

A publicat până în prezent unsprezece romane și lista se va mări considerabil până la pensionarea ei definitivă din scris.
Iubește să citească romane cu orice urmă de iubire în ele și adoră să își aștearnă visurile și ideile pe hârtie.

Personajele ei preferate sunt băieții alfa, răi și sexy. Legătura preferată dintre personaje este enemies-to-lovers și, de curând, a început să fie atrasă și de genurile Dark Romance și Fantasy.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Seria Italieni Vol.2, Datorie Italiană Partea II, Ivo Dima – Ebook”