Skip to content Skip to footer

Seria Italieni Vol.1, Datorie Italiană Partea I, Ivo Dima

49.00lei

Viitorul moștenitor al familiei Romano nu poate trece peste faptul că americanul în care a avut încredere îl trădează, reușind să fugă cu o sumă impresionantă de bani, făcându-l totodată să pară un băiețel care doar se joacă de-a mafia.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

,

ISBN

Ediție

Ediție modificată Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Nicio persoană nu ar trebui să plătească pentru greșelile altcuiva. În Cosa Nostra (cunoscută drept mafia siciliană), onoarea nu reprezintă un simplu cuvânt, ci este motto-ul după care membrii acesteia își ghidează viața.

Viitorul moștenitor al familiei Romano nu poate trece peste faptul că americanul în care a avut încredere îl trădează, reușind să fugă cu o sumă impresionantă de bani, făcându-l totodată să pară un băiețel care doar se joacă de-a mafia. Sălbatic și dornic de răzbunare, Tristan Romano se pregătește de o adevărată revanșă, însă Justin Mitchell, ca de obicei, este cu un pas înaintea lui.

Pus față în față cu o situație neprevăzută, el va avea de luat decizii rapide, care nu corespund deloc cu varianta inițială. Așa că intră cu forța în viața lui Libertine Mitchell. Ca o furtună din calea căreia nu te poți feri. Și o face într-un moment de cumpănă din viața tinerei. Vizita lui o dă complet peste cap, căci bărbatul nu acceptă niciun refuz.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Ivo Dima

"Iubește să citească romane cu orice urmă de iubire în ele și adoră să își aștearnă visurile și ideile pe hârtie. "

Ivo Dima este o tânără autoare care locuiește în Iași, alături de o familie fericită și care o inspiră la fiecare pas. Este licențiată în Farmacie, însă munca de zi cu zi nu o oprește să evadeze din cotidian în lumea perfectă desenată de imaginația ei, acolo unde iubirea câștigă mereu.

A publicat până în prezent unsprezece romane și lista se va mări considerabil până la pensionarea ei definitivă din scris.
Iubește să citească romane cu orice urmă de iubire în ele și adoră să își aștearnă visurile și ideile pe hârtie.

Personajele ei preferate sunt băieții alfa, răi și sexy. Legătura preferată dintre personaje este enemies-to-lovers și, de curând, a început să fie atrasă și de genurile Dark Romance și Fantasy.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Seria Italieni Vol.1, Datorie Italiană Partea I, Ivo Dima”