• 0 Items - 0.00lei
    • Nu sunt produse în coș.

49.00lei buc

Seria Declin Premeditat Vol.2, În cădere sigură, Silvia Frost

Două suflete menite să se întâlnească și blestemate să nu poată fi împreună.

EBOOK

CARTE
Înlătură
EAN: 0789554784771 Ediție originală Februarie 2023 362 978-630-6545-75-9 SF-01-2 , , , , , ,

Două suflete menite să se întâlnească și blestemate să nu poată fi împreună.

James și Evelina luptau împotriva destinului și, mai ales, unul împotriva celuilalt. Planul Raiului de a-i ține separați funcționase, însă arhanghelii nu erau de încredere. Captivă a două înțelegeri perfide și obligată să le respecte pe ambele, Eve va încerca din răsputeri să își salveze familia, evitând orice confruntare directă.

Însă James nu a fost niciodată adeptul capitulării fără luptă. Războiul începuse demult, doar că abia acum se aruncaseră zarurile. Promisiunea sa de a sta la distanță de Eve fusese o decizie impulsivă, pe care el nu avea de gând să o respecte niciodată. Trădat de cel în care avusese cea mai mare încredere și disperat să își recapete autoritatea, James va fi forțat să facă cea mai mare greșeală a vieții lui.

O sabie pierdută de secole va spulbera echilibrul lumesc, iar posesorul ei va face orice pentru a menține haosul. Alianțe ce vor dărâma credibilitatea divină. Dezastre succesive și pierderi colective. Iar umanitatea nu va fi pregătită să plătească prețul.

Greutate 0.35 kg
Nume Opțiune

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Despre Autor

""Mă inspiră tot ceea ce este și are legătură cu nostalgicul, cu o emoție trecută care la un moment dat, a avut un anumit impact asupra sufletului.""