Skip to content Skip to footer

Secrete încătușate Vol.3, Unicul mod în care te iubesc, Karina L. Alexandra – Ebook

42.00lei

S-ar spune că totul a început din accident, că relația lor este una normală, cu urcușuri și coborâșuri, că de la ură la iubire mai este doar un pas, dar totul reprezintă o minciună.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Noiembrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Cu sufletul sfărâmat, crezând că într-un final a rămas singură pe lume, Sophia Evans se luptă cu o nouă suferință căreia va trebui să îi facă față pentru restul zilelor ei. Găsindu-și spiritul de luptătoare, va face din răzbunare un nou scop în viața ei, punând totul în jocul care va decide soarta multora.

Scopul vieții lui Ethan Morgan a devenit Sophia, așa că scopul vieții ei va deveni propriul său scop. Ethan își va vinde și sufletul pentru a o ajuta pe Sophia, însă acest drum este primejdios și pe parcursul său încearcă să o convingă să nu își piardă firea, să nu se piardă pe ea și să nu uite cum se iubește.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte cărți ale autorului

Despre Autor

Karina L. Alexandra

"Consider că pasiunea înseamnă viață și totodată fericire"

Consider că pasiunea înseamnă viață și totodată fericire, de aceea sunt genul de om care experimentează orice pasiune sau hobby. În acest mod m-am întâlnit cu scrisul, în 2014, am decis că îmi place și că vor reieși lucruri minunate de aici, așa că m-am agățat de el.
Altă pasiune de care m-am agățat este pictura, chiar de mai multă vreme, din 2007. Îmi place să învăț limbi străine, iubesc geometria descriptivă, să citesc și să încerc lucruri noi. 

Aș încuraja pe oricine să vâneze hobby-uri până va găsi ceva ce îi va plăcea pentru că lumea este largă, frumoasă și prea plină de posibilități ca să le ratezi.

Pentru multă vreme am scris cărți romance și young adult, până să îmi dau seama că adevărata mea plăcere este genul fantastic, gen ce promit că va apărea mai des în următoarele mele cărți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Secrete încătușate Vol.3, Unicul mod în care te iubesc, Karina L. Alexandra – Ebook”