Skip to content Skip to footer

Secrete încătușate Vol.2, Două moduri în care m-ai rănit, Karina L. Alexandra

42.00lei

S-ar spune că totul a început din accident, că relația lor este una normală, cu urcușuri și coborâșuri, că de la ură la iubire mai este doar un pas, dar totul reprezintă o minciună.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Noiembrie 2022

Numar de pagini

Descriere

După ce a fost trădată de către trei persoane la care nu s-ar fi așteptat niciodată, viața Sophiei continuă, chiar dacă ceilalți cred că a încetat. Rănită atât fizic cât și spiritual, cu cicatrici pe piele și în inimă, Sophia își desenează o altă viață nouă, de data aceasta în Los Angeles, încercând să nu repete greșelile trecutului – încercând să nu aibă încredere în nimeni.

Deși reușește să se mintă până și pe sine o perioadă lungă de timp, trecutul nu vrea să rămână trecut, iar cel care a rănit-o cel mai tare va merge până la capătul puterilor pentru a o găsi.

Ethan Morgan refuză să creadă că totul s-a terminat așa. Încăpățânarea lui are două tăișuri. Poate adânci rănile pe care i le-a provocat Sophiei sau le poate vindeca pentru totdeauna.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte cărți ale autorului

Despre Autor

Karina L. Alexandra

"Consider că pasiunea înseamnă viață și totodată fericire"

Consider că pasiunea înseamnă viață și totodată fericire, de aceea sunt genul de om care experimentează orice pasiune sau hobby. În acest mod m-am întâlnit cu scrisul, în 2014, am decis că îmi place și că vor reieși lucruri minunate de aici, așa că m-am agățat de el.
Altă pasiune de care m-am agățat este pictura, chiar de mai multă vreme, din 2007. Îmi place să învăț limbi străine, iubesc geometria descriptivă, să citesc și să încerc lucruri noi. 

Aș încuraja pe oricine să vâneze hobby-uri până va găsi ceva ce îi va plăcea pentru că lumea este largă, frumoasă și prea plină de posibilități ca să le ratezi.

Pentru multă vreme am scris cărți romance și young adult, până să îmi dau seama că adevărata mea plăcere este genul fantastic, gen ce promit că va apărea mai des în următoarele mele cărți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Secrete încătușate Vol.2, Două moduri în care m-ai rănit, Karina L. Alexandra”