Skip to content Skip to footer

Secrete încătușate Vol.1, Trei moduri în care m-ai trădat, Karina L. Alexandra

42.00lei

S-ar spune că totul a început din accident, că relația lor este una normală, cu urcușuri și coborâșuri, că de la ură la iubire mai este doar un pas, dar totul reprezintă o minciună.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Noiembrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Pentru Sophia Evans viața nu a fost niciodată stabilă. Accidentul de mașină care a provocat moartea mamei sale a fost prima zdruncinătură dintr-o serie lungă de evenimente care vor încerca să o pună la pământ. Acesta este modul în care află că tatăl ei a avut mereu o relație strânsă cu afacerile ilegale în materie de automobile și este nevoită să se mute din Florida – orașul ei natal – în Seattle.

O identitate nouă, oamenii necunoscuți și amintirile au bântuit-o o vreme lungă, până când a învățat să stea pe linia de plutire datorită noii ei prietene. Stephania Johnson o ajută să supraviețuiască încă de când a cunoscut-o și până în prezent. Deși viața Sophiei nu revine la culoarea roz, se putea spune că se îndreaptă. Dar înainte să ajungă la banalitate, a apărut un alt cutremur de schimbări în calea ei, acesta având numele de Ethan Morgan.

S-ar spune că totul a început din accident, că relația lor este una normală, cu urcușuri și coborâșuri, că de la ură la iubire mai este doar un pas, dar totul reprezintă o minciună. Sophia va avea parte de o nouă lovitură când persoanele pe care le iubește cel mai mult o trădează în moduri dureroase.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte cărți ale autorului

Despre Autor

Karina L. Alexandra

"Consider că pasiunea înseamnă viață și totodată fericire"

Consider că pasiunea înseamnă viață și totodată fericire, de aceea sunt genul de om care experimentează orice pasiune sau hobby. În acest mod m-am întâlnit cu scrisul, în 2014, am decis că îmi place și că vor reieși lucruri minunate de aici, așa că m-am agățat de el.
Altă pasiune de care m-am agățat este pictura, chiar de mai multă vreme, din 2007. Îmi place să învăț limbi străine, iubesc geometria descriptivă, să citesc și să încerc lucruri noi. 

Aș încuraja pe oricine să vâneze hobby-uri până va găsi ceva ce îi va plăcea pentru că lumea este largă, frumoasă și prea plină de posibilități ca să le ratezi.

Pentru multă vreme am scris cărți romance și young adult, până să îmi dau seama că adevărata mea plăcere este genul fantastic, gen ce promit că va apărea mai des în următoarele mele cărți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Secrete încătușate Vol.1, Trei moduri în care m-ai trădat, Karina L. Alexandra”