Skip to content Skip to footer

R4 Vol.4, Sacrificiul de inima rosie, Morgan Kane

(3 recenzii de la clienți)

55.00lei

Alethea Conven, departe de a fi o simplă prințesă, este forțată de circumstanțele aspre ale lumii în care femeile sunt lipsite de drepturi să devină asasinul coroanei, luptând pentru supraviețuire într-o societate care o respinge. Despre dragoste nu poate fi vorba, în special când inima ei este pusă la încercare de Aelius, prințul rebel a cărui prezență încalcă toate regulile pe care ea le urăște. Între Alethea și Aelius se desfășoară o luptă de orgolii, prejudecăți și frustrări, într-o lume unde măștile cad, iar sentimentele autentice ies la iveală, silindu-i să se alieze împotriva unui dușman comun. În acest dans periculos între datorie și dorință, ei trebuie să decidă cât sunt dispuși să sacrifice pentru a triumfa împreună.

 

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Martie 2024

Numar de pagini

Descriere

Meticuloasă. Inteligentă. Mortală.

Alethea Conven nu este o simplă prințesă. Născută în locul în care femeile nu au niciun drept, ea a fost nevoită să devină asasinul coroanei pentru a supraviețui.

Urăște bărbații și nu crede în dragoste, dar împrejurările o forțează să stea alături de cel care iubește din plin femeile.

Rebel. Impulsiv. Aerian.

Atribute pe care prințesa le detestă, dar care se găsesc din plin în Aelius – prințul care a venit în Ege Territories în locul fratelui ei.

Ucide sau ești ucis.

Respectă regulile și ai șanse să rămâi în viață.

Acesta este codul după care Aelius trebuie să trăiască.

Ajuns în casa regelui Conven, prințul vine pregătit să se răzbune, dar lucrurile iau o altă turnură când promite să salveze prințesa pe care voia să o folosească.

Între Aelius și Alethea există doar orgolii, prejudecăți și frustrări. Însă măștile cad, iar blândețea și posesivitatea ies la iveală, forțându-i pe cei doi să lupte unul pentru celălalt.

Și amândoi împotriva inamicului comun.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Cărți ale autorului

Despre Autor

Morgan Kane

"Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite."

Născută în ’92, sunt o fire veselă. Iubesc, de când eram doar copilă, să citesc și m-am pierdut deseori în lumea fantastică a cărților, o formă frumoasă de evadare din realitatea cu care nu mă împrieteneam deloc. Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite.

Am început să cochetez cu scrisul în 2016, când îmi doream să citesc o carte ce se zbătea să iasă la suprafață din mintea mea. Îmi place să scriu romane fantasy – paranormale, dar și romance. Sunt mămica unei Bestiuțe care îmi arată mereu adevărata frumusețe a vieții și soția care a învățat culorile dragostei alături de jumătatea sa. Zâmbesc, chiar și atunci când totul se destramă în jurul meu, căci zâmbetul este arma care învinge în orice luptă.

„Fericirea poate fi găsită chiar și în cele mai întunecate timpuri, dacă nu uiți să te îndrepți spre lumină.” Albus Dumbledore

Average rating
5.00
3 reviews
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%

3 recenzii pentru R4 Vol.4, Sacrificiul de inima rosie, Morgan Kane

 1. poveștile unei femei

  🌻Nu aveam niciun dubiu că Morgan Kane îmi va depăși toate așteptările și cu volumul de față. A avut tot ce mi-am dorit eu de la un romance de calitate: o poveste de dragoste bine construită, personaje cu care să empatizezi, acțiune non-stop, emoții și stări diferite (râs, plâns, fericire, nervozitate, dezamăgire, suspans) ce veneau pe bandă rulantă și un final pe care nu ai cum să-l uiți.

  🌻Cu Aelius am făcut cunoștință în primul volum din serie, însă atunci nu mi-a plăcut atât de mult de el, pentru că Agnar îmi cucerise iremediabil inima. La fel ca și Khalida, am avut de făcut și eu o alegere. Dar în romanul de față, nu numai că prințul a avut multe bile albe, ci l-a și detronat pe săracul Agnar de pe locul 1 din topul meu. Nu știu, cu excepția unui lucru pe care l-a făcut din prostie, nu am avut ce să-i reproșez. Perfecțiunea întruchipată, din cap și până în picioare. Atent, grijuliu, răbdător, hotărât, devotat. Toate calitățile la el s-au adunat.

  🌻Și s-a potrivit perfect cu Alethea. Puternică, loială și curajoasă. S-au completat frumos. Am simțit conexiunea de la bun început, iar tensiunile și scânteile dintre ei au creat momente memorabile. Au devenit cuplul meu preferat. P.S. Scena cu venirea lor acasă a fost best of the best.

  🌻Am avut acțiune în fiecare capitol. Nu a existat un moment de respiro. M-a ținut în priză și mi-a creat multe palpitații. Mi-a venit să dau de 2-3 ori și cu romanul de pereți, dar mă bucur că povestea a dat dependență și greu m-am putut dezlipi de ea.

  🌻Finalul? M-a liniștit pe moment, dar știu că vine avalanșa odată cu Mabus și Fathya. Capitolul bonus a stârnit curiozitatea și nerăbdarea mea.

  🌻Este o serie care mie mi-a intrat la suflet și pe care o voi recomanda ori de câte ori voi avea ocazia. Reușește să surprindă prin fiecare volum și te face să fii chiar dependent de ea.

 2. ana.maria0509

  •Forced proximity
  •Enemies to Lovers
  •Arranged marriage
  •Royal Romance
  •Grumpy x sunshine
  •Touch her and you’r dead

  ● Am început cartea cu destul de multe așteptări și cu inima strânsă pentru că mie mi-a plăcut foarte mult Aelius încă din primul volum. Nu știu exact la ce mă așteptam, dar cu siguranță mi-a întrecut așteptările cu mult încă din primele 100 de pagini.
  Acest volum te trece prin toate stările. Din râs te poți trezi plângând, apoi ajungi într-o stare de nervi, iar apoi poți ajunge la disperare.

  ● Primele capitole m-au făcut să râd cu lacrimi și să găsesc toată situația dintre așa-zisul Theodor și Aelius extrem de amuzantă. Cu siguranță, Aelius o să aibă grijă de Theodor exact așa cum trebuie 😅😅.

  ● Primele 250 de pagini sunt pline de întâmplări amuzante, dar și de informații șocante, care ne introduc în lumea Aletheei. Nu-mi vine să cred prin ce trec femeile din Ege Territories. Alethea este o femeie puternică din toate punctele de vedere. O admir pentru tot ce a făcut și tot ce a îndurat. Mi se pare unul dintre cele mai puternice personaje create de autoare.

  ● Îmi place Aelius. Am descoperit mult mai multe despre el și traumele din spatele zâmbetului său seducător. Dacă în primul volum mi-a plăcut, cu siguranță în acest volum mi-a câștigat inima cu totul.

  ● Am zis-o și o zic în continuare. Seria asta este superba, de la lumea creată până la personajele perfect construite. Fiecare personaj este atât de diferit, fiecare poveste este specială în modul său. Atenția la detalii este remarcabilă.

  ● Ultimele 150 de pagini au fost pline de emoții, lacrimi, dar și surprize plăcute. O parte din dușmani au plătit pentru ceea ce au făcut. A fost satisfăcător să îi văd în genunchi, implorând milă. Atât Alethea cât și Aelius știu să își ofere cadouri. 😅

  ● Aștept cu nerăbdare ultimele două volume, presimt că Fathya și Mabus vor trece prin multe. Bonusul a fost încărcat de emoții și multe cuvinte nerostite.

 3. lumii.bookss

  5/5⭐️

  ❤️ Doamne, ce carte !! Mi-a plăcut atât de mult, încât sincer nu am cuvinte să vă explic.

  ❤️ Seria “R4” este o serie care are un loc special în inima mea și o serie care a reușit să mă cucerească cu totul, încât fiecare volum continuă să mă surprindă din ce în ce mai mult. Deci, bineînțeles, am început și acest volum cu mari așteptări, dar a reușit să mi le întreacă și pe acelea.

  ❤️ Din punctul meu de vedere, acesta mi s-a părut cel mai bun volum din serie. Experiența mea a fost unică cu fiecare volum în parte, pentru că fiecare a avut ceva special al lui, ceva care a diferențiat volumele unele de altele.

  ❤️ Totuși, volumul acesta a avut ceva mult mai mult de atât. Mi s-a părut mai atrăgător, mai întunecat, mai special.

  ❤️ Am fost uimită de lumea pe care autoarea a reușit să o construiască. Ege Territories a reușit să mă distrugă pur și simplu. Mi-a făcut pielea de găină, m-a enervat și mi-a provocat un gol uriaș în suflet. Mi-a părut atât de rău pentru femeile de acolo, pentru lucrurile prin care au fost nevoite să treacă. Însă, viața pe care Alethea a avut-o… mi-a rupt inima în bucăți.

  ❤️ Deși aceasta a fost atât de puternică, în același timp a fost atât de distrusă. Alethea mi s-a părut un personaj care merită lăudat. Faptul că a fost atât de distrusă a facut-o să fie uimitoare. În topul meu personal al personajelor feminine favorite, aceasta a ajuns cu siguranță pe nr. 1.

  ❤️ Aelius a fost un personaj care mi-a atras atenția încă din primul volum și am așteptat volumul acestuia tare nerăbdătoare. Nu am cum să spun că nu mi-a plăcut de el, căci mi-a plăcut tare mult. A fost tare simpatic și multe dintre frazele acestuia mi-au adus zâmbetul pe buze. Însă, au existat și câteva lucruri care nu prea mi-au convenit la el. Lucruri pe care acesta le-a făcut și care mie nu prea mi-au plăcut. Totuși, s-au rezolvat cu bine în final și am reușit să trec cu vederea peste ele.

  ❤️ Acest volum a reușit să-mi provoace multe stări și emoții. M-a amuzat mult, dar a reușit să-mi aducă și lacrimi în ochi, alături de durere în suflet.

  ❤️ Am avut parte de informații șocante din trecutul personajelor… informații care m-au lăsat mască, dar care m-au ajutat și să le înțeleg mult mai bine pe acestea.

  ❤️ Povestea a decurs într-un mod perfect și tot ceea ce s-a întâmplat, atât întâmplările pozitive, cât și cele negative, s-au potrivit foarte bine.

  ❤️ Finalul a fost unul frumos. În ultimele 100 și ceva de pagini am avut parte de multe, atât situații plăcute, cât și neplăcute, dar toate mi s-au părut întâmplate cu un scop.

  ❤️ Bonusul de la finalul cărții m-a făcut foarte curioasă de următoarele 2 cărți și de abia aștept povestea lui Mabus și Fathya.

  ❤️ Recomand din suflet cartea și seria aceasta. Știu sigur că nu o să regretați, fiind o carte/serie care chiar merită.

Adaugă o recenzie