Skip to content Skip to footer

R4 Vol.4, Sacrificiul de inima rosie, Morgan Kane

(O recenzie client)

55.00lei

Alethea Conven, departe de a fi o simplă prințesă, este forțată de circumstanțele aspre ale lumii în care femeile sunt lipsite de drepturi să devină asasinul coroanei, luptând pentru supraviețuire într-o societate care o respinge. Despre dragoste nu poate fi vorba, în special când inima ei este pusă la încercare de Aelius, prințul rebel a cărui prezență încalcă toate regulile pe care ea le urăște. Între Alethea și Aelius se desfășoară o luptă de orgolii, prejudecăți și frustrări, într-o lume unde măștile cad, iar sentimentele autentice ies la iveală, silindu-i să se alieze împotriva unui dușman comun. În acest dans periculos între datorie și dorință, ei trebuie să decidă cât sunt dispuși să sacrifice pentru a triumfa împreună.

 

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Martie 2024

Numar de pagini

Descriere

Meticuloasă. Inteligentă. Mortală.

Alethea Conven nu este o simplă prințesă. Născută în locul în care femeile nu au niciun drept, ea a fost nevoită să devină asasinul coroanei pentru a supraviețui.

Urăște bărbații și nu crede în dragoste, dar împrejurările o forțează să stea alături de cel care iubește din plin femeile.

Rebel. Impulsiv. Aerian.

Atribute pe care prințesa le detestă, dar care se găsesc din plin în Aelius – prințul care a venit în Ege Territories în locul fratelui ei.

Ucide sau ești ucis.

Respectă regulile și ai șanse să rămâi în viață.

Acesta este codul după care Aelius trebuie să trăiască.

Ajuns în casa regelui Conven, prințul vine pregătit să se răzbune, dar lucrurile iau o altă turnură când promite să salveze prințesa pe care voia să o folosească.

Între Aelius și Alethea există doar orgolii, prejudecăți și frustrări. Însă măștile cad, iar blândețea și posesivitatea ies la iveală, forțându-i pe cei doi să lupte unul pentru celălalt.

Și amândoi împotriva inamicului comun.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Cărți ale autorului

Despre Autor

Morgan Kane

"Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite."

Născută în ’92, sunt o fire veselă. Iubesc, de când eram doar copilă, să citesc și m-am pierdut deseori în lumea fantastică a cărților, o formă frumoasă de evadare din realitatea cu care nu mă împrieteneam deloc. Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite.

Am început să cochetez cu scrisul în 2016, când îmi doream să citesc o carte ce se zbătea să iasă la suprafață din mintea mea. Îmi place să scriu romane fantasy – paranormale, dar și romance. Sunt mămica unei Bestiuțe care îmi arată mereu adevărata frumusețe a vieții și soția care a învățat culorile dragostei alături de jumătatea sa. Zâmbesc, chiar și atunci când totul se destramă în jurul meu, căci zâmbetul este arma care învinge în orice luptă.

„Fericirea poate fi găsită chiar și în cele mai întunecate timpuri, dacă nu uiți să te îndrepți spre lumină.” Albus Dumbledore

Average rating
5.00
1 review
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%

1 recenzie pentru R4 Vol.4, Sacrificiul de inima rosie, Morgan Kane

 1. poveștile unei femei

  🌻Nu aveam niciun dubiu că Morgan Kane îmi va depăși toate așteptările și cu volumul de față. A avut tot ce mi-am dorit eu de la un romance de calitate: o poveste de dragoste bine construită, personaje cu care să empatizezi, acțiune non-stop, emoții și stări diferite (râs, plâns, fericire, nervozitate, dezamăgire, suspans) ce veneau pe bandă rulantă și un final pe care nu ai cum să-l uiți.

  🌻Cu Aelius am făcut cunoștință în primul volum din serie, însă atunci nu mi-a plăcut atât de mult de el, pentru că Agnar îmi cucerise iremediabil inima. La fel ca și Khalida, am avut de făcut și eu o alegere. Dar în romanul de față, nu numai că prințul a avut multe bile albe, ci l-a și detronat pe săracul Agnar de pe locul 1 din topul meu. Nu știu, cu excepția unui lucru pe care l-a făcut din prostie, nu am avut ce să-i reproșez. Perfecțiunea întruchipată, din cap și până în picioare. Atent, grijuliu, răbdător, hotărât, devotat. Toate calitățile la el s-au adunat.

  🌻Și s-a potrivit perfect cu Alethea. Puternică, loială și curajoasă. S-au completat frumos. Am simțit conexiunea de la bun început, iar tensiunile și scânteile dintre ei au creat momente memorabile. Au devenit cuplul meu preferat. P.S. Scena cu venirea lor acasă a fost best of the best.

  🌻Am avut acțiune în fiecare capitol. Nu a existat un moment de respiro. M-a ținut în priză și mi-a creat multe palpitații. Mi-a venit să dau de 2-3 ori și cu romanul de pereți, dar mă bucur că povestea a dat dependență și greu m-am putut dezlipi de ea.

  🌻Finalul? M-a liniștit pe moment, dar știu că vine avalanșa odată cu Mabus și Fathya. Capitolul bonus a stârnit curiozitatea și nerăbdarea mea.

  🌻Este o serie care mie mi-a intrat la suflet și pe care o voi recomanda ori de câte ori voi avea ocazia. Reușește să surprindă prin fiecare volum și te face să fii chiar dependent de ea.

Adaugă o recenzie