Skip to content Skip to footer

R4 Vol.4, Sacrificiul de inima rosie, Morgan Kane – Ebook

40.00lei

Alethea Conven, departe de a fi o simplă prințesă, este forțată de circumstanțele aspre ale lumii în care femeile sunt lipsite de drepturi să devină asasinul coroanei, luptând pentru supraviețuire într-o societate care o respinge. Despre dragoste nu poate fi vorba, în special când inima ei este pusă la încercare de Aelius, prințul rebel a cărui prezență încalcă toate regulile pe care ea le urăște. Între Alethea și Aelius se desfășoară o luptă de orgolii, prejudecăți și frustrări, într-o lume unde măștile cad, iar sentimentele autentice ies la iveală, silindu-i să se alieze împotriva unui dușman comun. În acest dans periculos între datorie și dorință, ei trebuie să decidă cât sunt dispuși să sacrifice pentru a triumfa împreună.

 

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Mai 2023

Numar de pagini

Descriere

Meticuloasă. Inteligentă. Mortală.

Alethea Conven nu este o simplă prințesă. Născută în locul în care femeile nu au niciun drept, ea a fost nevoită să devină asasinul coroanei pentru a supraviețui.

Urăște bărbații și nu crede în dragoste, dar împrejurările o forțează să stea alături de cel care iubește din plin femeile.

Rebel. Impulsiv. Aerian.

Atribute pe care prințesa le detestă, dar care se găsesc din plin în Aelius – prințul care a venit în Ege Territories în locul fratelui ei.

Ucide sau ești ucis.

Respectă regulile și ai șanse să rămâi în viață.

Acesta este codul după care Aelius trebuie să trăiască.

Ajuns în casa regelui Conven, prințul vine pregătit să se răzbune, dar lucrurile iau o altă turnură când promite să salveze prințesa pe care voia să o folosească.

Între Aelius și Alethea există doar orgolii, prejudecăți și frustrări. Însă măștile cad, iar blândețea și posesivitatea ies la iveală, forțându-i pe cei doi să lupte unul pentru celălalt.

Și amândoi împotriva inamicului comun.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Despre Autor

Andreea E.

"Pasiunea mea pentru scris, cred că a apărut, involuntar, în copilărie. Știi momentul acela când te joci cu păpușile și îți creezi un întreg scenariu? Exact despre asta vorbesc. Doar că, în perioada aceea eram mult prea mică pentru a mă gândi vreo secundă ce avea să urmeze pe viitor."

U

lterior, m-am trezit desenând. Am făcut-o o vreme și am adorat asta, dar cel mai probabil a fost mâna destinului blocajul care a apărut.

Scenariile cu păpușile mele sau animalele de pluș au fost modul prin care mi-am consumat ideile, iar desenul – prilejul de a-mi vărsa inspirația în ceva mult mai complex la o vârstă mult prea fragedă. 

Dar când am rămas și fără asta, m-am simțit complet goală, ca și cum ar fi lipsit ceva din viața mea. Prea multe idei pe care doar le notam unde apucam cu dorința de a scăpa de ele pentru că pur și simplu îmi ocupau constant mintea și totodată nevoia de a-mi vărsa inspirația în altceva.

Am început să scriu, în ciuda faptului că nu am fost genul de copil dornic să citească.

Mi se părea plictisitor, abia când am prins o carte bună în mâini și mi-am petrecut ore întregi în acel univers, am înțeles că nu găsisem până atunci „acea carte”.

Cu timpul, continuând să citesc, în timp ce treptat am început și eu, la rândul meu, să construiesc universul „M-am Nenorocit”, am înțeles, în sfârșit, și motivul pentru care am ales să scriu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „R4 Vol.4, Sacrificiul de inima rosie, Morgan Kane – Ebook”