Skip to content Skip to footer

R4 Vol.3, Moștenitorul de diamant, Morgan Kane

49.00lei

Perfecțiunea este idealul vieții, iar lipsa greșelilor consolidează această idee.

 

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală August 2023

Numar de pagini

Descriere

Perfecțiunea este idealul vieții, iar lipsa greșelilor consolidează această idee.

Prințesa Des Leoneha muncește pentru a atinge acest ideal, și uită să mai trăiască pentru sine. Fuge de greșeli, dar se lovește de cea mai periculoasă dintre ele. Pasiunea arzătoare pentru cel mai rebel prinț.

Imprudent. Manipulator. Impulsiv. Aspecte de care Morana se ferește, dar pe care le găsește din plin în Issey – Prințul în brațele căruia se ascunde când viața îi este amenințată. Trecutul lovește din plin, iar oamenii dragi vor fi în pericol. Urmărită de un psihopat ce își caută răzbunarea, prințesa este forțată să facă alegeri riscante. Constată că greșelile nu pot fi evitate, iar consecințele lor îi zdruncină lumea. Unica alternativă este să se lege de Issey – trup și suflet – , decisă să salveze bărbatul care luptă pentru ceilalți, dar nu li pentru sine, chiar dacă aceasta poate fi ultima greșeală din viața ei.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Despre Autor

Andreea E.

"Pasiunea mea pentru scris, cred că a apărut, involuntar, în copilărie. Știi momentul acela când te joci cu păpușile și îți creezi un întreg scenariu? Exact despre asta vorbesc. Doar că, în perioada aceea eram mult prea mică pentru a mă gândi vreo secundă ce avea să urmeze pe viitor."

U

lterior, m-am trezit desenând. Am făcut-o o vreme și am adorat asta, dar cel mai probabil a fost mâna destinului blocajul care a apărut.

Scenariile cu păpușile mele sau animalele de pluș au fost modul prin care mi-am consumat ideile, iar desenul – prilejul de a-mi vărsa inspirația în ceva mult mai complex la o vârstă mult prea fragedă. 

Dar când am rămas și fără asta, m-am simțit complet goală, ca și cum ar fi lipsit ceva din viața mea. Prea multe idei pe care doar le notam unde apucam cu dorința de a scăpa de ele pentru că pur și simplu îmi ocupau constant mintea și totodată nevoia de a-mi vărsa inspirația în altceva.

Am început să scriu, în ciuda faptului că nu am fost genul de copil dornic să citească.

Mi se părea plictisitor, abia când am prins o carte bună în mâini și mi-am petrecut ore întregi în acel univers, am înțeles că nu găsisem până atunci „acea carte”.

Cu timpul, continuând să citesc, în timp ce treptat am început și eu, la rândul meu, să construiesc universul „M-am Nenorocit”, am înțeles, în sfârșit, și motivul pentru care am ales să scriu.