Skip to content Skip to footer

R4 Vol.2, Asasinul de treflă, Morgan Kane

(2 recenzii de la clienți)

45.00lei

Forțat să ucidă pentru a supraviețui, prințul Khotarului este curajos în luptă, dar nu și în dragoste. Din cauza trecutului ce l-a marcat dincolo de cicatricile de pe trup, el se crede nedemn de iubirea prințesei.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

,

ISBN

Ediție

Ediție originală Mai 2023

Numar de pagini

Descriere

Prințesa mafiei are o singură dorință arzătoare. Vrea să rupă logodna cu criminalul de care a fost legată și să nu-i ofere puterea ce vine odată cu această alianță.

Singura ei scăpare o reprezintă căsătoria cu un prinț. Pentru a-și câștiga libertatea, ajunge la Universitatea Atrana cu un scop precis: acela de a cuceri un moștenitor regal.

Neînfricat. Mortal. Nemilos.

Părea perfect pentru a conduce Asasinii de Treflă. Tocmai de aceea, Nysaa crede că este alesul și încearcă să se apropie de el. Însă Dimas îi dovedește contrariul.

Forțat să ucidă pentru a supraviețui, prințul Khotarului este curajos în luptă, dar nu și în dragoste. Din cauza trecutului ce l-a marcat dincolo de cicatricile de pe trup, el se crede nedemn de iubirea prințesei.

Nysaa este dispusă sacrifice tot. Nu pentru libertatea sa, ci pentru bărbatul iubit. Iar Dimas va învăța că pentru sufletul pereche poate porni un război.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Cărți ale autorului

Despre Autor

Morgan Kane

"Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite."

Născută în ’92, sunt o fire veselă. Iubesc, de când eram doar copilă, să citesc și m-am pierdut deseori în lumea fantastică a cărților, o formă frumoasă de evadare din realitatea cu care nu mă împrieteneam deloc. Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite.

Am început să cochetez cu scrisul în 2016, când îmi doream să citesc o carte ce se zbătea să iasă la suprafață din mintea mea. Îmi place să scriu romane fantasy – paranormale, dar și romance. Sunt mămica unei Bestiuțe care îmi arată mereu adevărata frumusețe a vieții și soția care a învățat culorile dragostei alături de jumătatea sa. Zâmbesc, chiar și atunci când totul se destramă în jurul meu, căci zâmbetul este arma care învinge în orice luptă.

„Fericirea poate fi găsită chiar și în cele mai întunecate timpuri, dacă nu uiți să te îndrepți spre lumină.” Albus Dumbledore

Average rating
4.50
2 reviews
5 stars
50%
4 stars
50%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%

2 recenzii pentru R4 Vol.2, Asasinul de treflă, Morgan Kane

 1. lzamfir932 (proprietar verificat)

  5/5⭐️

  ♣️ Încep prin a vă spune că această carte mi-a întrecut cu totul așteptările. După primul volum știam sigur că îmi va plăcea, însă nu credeam că atât de mult.

  ♣️ Cartea a fost genială și foarte gustoasă 🤭

  ♣️ Am iubit totul la ea și m-am îndrăgostit de fiecare pagina în parte. Acest volum a fost cu totul special și nu știu exact ce a conținut, dar a fost ce trebuie.

  ♣️ Am fost puțin sceptică față de Dimas la început, însă pe parcurs m-a făcut sa-l ador. Fiecare cuvânt pe care i l-a oferit lui Nysaa, fiecare lucru pe care l-a făcut pentru ea, tot a fost unic și frumos.

  ♣️ Mi-a plăcut tare mult progresul dintre cele doua personaje, iar pe Nysaa am iubit-o încă din primul volum.

  ♣️ Unele întâmplări mi s-au părut total neașteptate, dar au meritat. Plot-ul avut a fost cu adevărat unul bun, iar comportamentul lui Dimas față de regina mi s-a părut next level.

  ♣️ Relația dintre cei doi a avut de toate. Poate că n-au fost ei cei mai buni la început, dar au reușit să ajungă. “Defectele” lor i-a făcut perfecți și cu siguranță au reușit să-mi ajungă la suflet.

  ♣️ Am avut parte de acțiune, de momente dulci, de scene spicy, de tot ce are nevoie o carte.

  ♣️ Rănile personajelor m-au întristat foarte mult, însă m-am bucurat că totul s-a încheiat cu bine.

  ♣️ Chiar dacă n-am prea avut timp să mă bucur de carte așa cum aceasta ar fi meritat, oricând am reușit să citesc din ea am reușit să savurez fiecare pagină. Tot ceea ce autoarea a scris m-a dus prin meleaguri întregi de emoții, însă nu mă plâng.

  ♣️ Atât cartea, cât și seria aceasta merită o șansă neapărat.

  ♣️ Chiar dacă volumul acesta al seriei mi s-a părut unul mult mai bun față de primul, ca și cuplu favorit tot Agnar și Khalida au rămas.

  ♣️ Cei care nu le-ati acordat o șansă cărților astea încă, ce mai așteptați? Vi le recomand maxim și vă asigur că nu veți regreta. Trebuie sa ajungă pe wishlist-ul vostru neapărat. 🤭

 2. poveștile unei femei

  4,75⭐

  ❤️Volumul doi îi are drept protagoniști pe Nyssa, prințesa mafiei, și pe Dimas, prințul asasin al Khotarului. Dacă ar fi să aleg preferatul dintre cei doi, aș spune că Nyssa m-a făcut să mă atașez de ea de la început și să empatizez cu ea până la sfârșit. Îmi plac personajele puternice, care luptă pentru dreptate și sunt determinate să meargă până în pânzele albe pentru persoana iubită. Și Dimas a fost drăguț, nu pot nega, a fost romantic, dulce, însă, cum eu sunt fixată acum pe tipologia bad boys, nu mi-a intrat la inimă așa cum a făcut-o Agnar, protagonistul primului volum. L-am simțit ușor nehotărât și nu atât de rău pe cât mă așteptam eu. În schimb, povestea lor de dragoste și evoluția pe care au avut-o mi-au plăcut.

  ❤️Este o carte cu acțiune din plin, cu multe răsturnări de situație, cu intrigi care mai de care mai interesante, cu planuri date peste cap, care îmbină perfect partea romance, amuzamentul și drama. Am simțit emoții, am avut momente în care zâmbetul îmi era până la urechi, am râs la unele replici (interacțiunile dintre protagoniști sau dintre ei și alte personaje au fost atât de spumoase), am avut și nervi, dar am fost și tristă. Cu alte cuvinte, un roman care m-a trecut prin toate stările, deci un roman bun.

  ❤️Fără să mai dau din casă despre ea, vă recomand să-i dați toate șansele acestei serii. Vă garantez că veți găsi în ea cele mai frumoase povești de dragoste, cele mai spectaculoase personaje și cele mai neașteptate intrigi.

Adaugă o recenzie