Skip to content Skip to footer

Pecetluită cu un sărut, Ivo Dima

39.00lei

O întâlnire explozivă ce scoate la suprafață amintiri și emoții pe care le credeam îngropate. O provocare din care doar inima mea are de pierdut. Și toate acestea fiindcă am fost pecetluită cu un sărut.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

O iubire naivă, plină de emoții sufocante și o dezamăgire cruntă ce-a lăsat în urmă o poreclă greu de uitat. Așa a fost începutul liceului meu. Să pozez în victimă e ușor. Să lupt pentru a schimba totul… ei bine, asta e, de fapt, povestea mea.

Am luptat contra emoțiilor și am ajuns alergând în același cerc, deși mi-am promis că voi rezista tentației. Răzvan Luca a fost băiatul de care eram îndrăgostită, dar și cel care mi-a distrus lumea roz în care trăiam, creionată de romantismul cărților. M-a supus unor încercări de care nu a fost conștient, însă acum e determinat să își spele păcatele față de mine.

O întâlnire explozivă ce scoate la suprafață amintiri și emoții pe care le credeam îngropate. O provocare din care doar inima mea are de pierdut. Și toate acestea fiindcă am fost pecetluită cu un sărut.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Ivo Dima

"Iubește să citească romane cu orice urmă de iubire în ele și adoră să își aștearnă visurile și ideile pe hârtie. "

Ivo Dima este o tânără autoare care locuiește în Iași, alături de o familie fericită și care o inspiră la fiecare pas. Este licențiată în Farmacie, însă munca de zi cu zi nu o oprește să evadeze din cotidian în lumea perfectă desenată de imaginația ei, acolo unde iubirea câștigă mereu.

A publicat până în prezent unsprezece romane și lista se va mări considerabil până la pensionarea ei definitivă din scris.
Iubește să citească romane cu orice urmă de iubire în ele și adoră să își aștearnă visurile și ideile pe hârtie.

Personajele ei preferate sunt băieții alfa, răi și sexy. Legătura preferată dintre personaje este enemies-to-lovers și, de curând, a început să fie atrasă și de genurile Dark Romance și Fantasy.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pecetluită cu un sărut, Ivo Dima”