Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Pachet Vendetta, Morgan Kane

Prețul inițial a fost: 110.00lei.Prețul curent este: 99.00lei.

Suflet pereche pierdut? Tron furat? Însoțește-o pe Morrigan Viperidae într-un război cu final incert! Cumpără ambele volume Vendetta acum la 10% reducere!

Informații suplimentare

Autor

Descriere

Suflet pereche pierdut? Tron furat? Însoțește-o pe Morrigan Viperidae într-un război cu final incert! Cumpără ambele volume Vendetta acum la 10% reducere!

Morrigan Viperidae este cel mai mare pericol pe care omenirea îl are de îndurat. Crescută pentru a deveni o armă mortală și conducătorul suprem, aceasta uită de emoții atunci când se avântă în luptă. Și are pentru ce lupta. Charismatic și încrezător, dar plin de aroganță și cu o putere mare de manipulare, Kaleb se folosește de un tertip meschin pentru a o determina să-și recupereze tronul pierdut. Pornind într-o bătălie dezavantajată, adunând pe drum soldați rătăciți, Morrigan se avântă într-un război cu un final incert, căci riscă să-și piardă sufletul pereche.
Normalitatea nu își are locul pe insula Kythava. Tărâmul aparține oamenilor care și-au pierdut sufletele, iar Morrigan este cea mai mare păcătoasă dintre locuitori. Prin vene îi curge sângele moștenitor, iar sufletul îi e vândut unei datorii vechi de șapte ani.

Număr pagini: 432

„Din moarte m-am ridicat să cuceresc un regat.”

Pereții Academiilor din Kythava sunt marcați cu aceste cuvinte – o declarație de război. Sânge, teroare și o iubire imposibilă – toate cumulate într-un plan bine pus la punct de o viperă pregătită să își îndeplinească vendeta.

În timp ce fratele său vitreg își adună armata, cucerind insula, Morrigan Viperidae încearcă să discearnă între vocea inimii și cea a rațiunii. Determinată să își creeze o armată de luptători loiali, moștenitoarea pornește pe un drum în care își întâlnește trecutul și viitorul, monstrul ce-i oferă o armă invincibilă și blestemul Viperei Legendare.

Pregătită să sacrifice tot ce e necesar pentru a-i ține pe cei iubiți în siguranță, Morrigan se întoarce în Kythava, luptând de aceeași baricadă cu dușmanul numai pentru a-și îndeplini scopul.

Kaleb Derkomai știe că nu mai are nimic de pierdut, fiindcă sfidarea morții i-a furat cea mai de preț calitate morală – umanitatea. Prins în mrejele trecutului, Dragonul luptă pentru redobândirea propriului sine, singura salvare fiind în mâinile viperei după care râvnește neîncetat. Răpus de mândrie, Kaleb va trebui să aleagă ce va sacrifica de dragul binelui suprem: iubirea sau întreaga lume.

O luptă pe fronturi separate reunește interese comune, iar războiul ce va urma va forța fiecare asasin să ia propria decizie egoistă. Secrete ancestrale vor spulbera alianțele deja formate, aducând deopotrivă atât izbăvire, cât și condamnare.

488

*Prin achiziționarea acestui pachet veți primi următoarele cărți: Vendetta Vol.1, “A mea” și Vendetta Vol.2, “Al meu”, la prețul special de 89 lei, în loc de 98 lei (preț inițial al volumelor achiziționate separat).

Cărți ale autorului

Despre Autor

Morgan Kane

"Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite."

Născută în ’92, sunt o fire veselă. Iubesc, de când eram doar copilă, să citesc și m-am pierdut deseori în lumea fantastică a cărților, o formă frumoasă de evadare din realitatea cu care nu mă împrieteneam deloc. Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite.

Am început să cochetez cu scrisul în 2016, când îmi doream să citesc o carte ce se zbătea să iasă la suprafață din mintea mea. Îmi place să scriu romane fantasy – paranormale, dar și romance. Sunt mămica unei Bestiuțe care îmi arată mereu adevărata frumusețe a vieții și soția care a învățat culorile dragostei alături de jumătatea sa. Zâmbesc, chiar și atunci când totul se destramă în jurul meu, căci zâmbetul este arma care învinge în orice luptă.

„Fericirea poate fi găsită chiar și în cele mai întunecate timpuri, dacă nu uiți să te îndrepți spre lumină.” Albus Dumbledore

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Vendetta, Morgan Kane”