Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Pachet Tara Daniels

Prețul inițial a fost: 78.00lei.Prețul curent este: 70.00lei.

Te invităm să descoperi două povești despre cum dragostea nu se află niciodată prea departe, despre prietenie adevărată, piedici și decizii dificile.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

Descriere

 

Să te îndrăgostești este ușor, însă este la fel de ușor să îți asumi riscul de a-ți face cunoscute sentimentele?
Bucură-te de drumul iubirii și lasă-ți inima să călătoarească alături de protagoniștii din romanele „Locul ei” și „Mai mult de una”.

Pachetul conține două volume:

 

Cum iubește un bărbat?
O întrebare care macină gândurile multor femei, dar care poate fi descrisă doar de o persoană capabilă să iubească fără limite.
Sam este acel bărbat care nu se ascunde de sentimente.
Își iubește prietena cea mai bună dincolo de limitele înțelegerii celorlalți, dar totul ia o întorsătură neașteptată atunci când cei doi ajung să se sărute.

 

La șase ani de la decesul soțului său, inima lui Hailey încă îi aparține lui Ian.
Captivă între o relație prea puțin satisfăcătoare și teama de a-și pierde cel mai bun prieten, fără de care nu își poate vedea viitorul, Hailey va fi nevoită să facă anumite alegeri, corecte sau egoiste.
Rămâne de văzut dacă acestea îi vor aduce finalul de basm sau nu.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Tara Daniels

"Cititul este o altă pasiune care îmi dă aripi. Mă ajută să evadez și nu îmi trebuie niciun motiv pentru asta. Prin cărți respir și trăiesc în fiecare, capitol după capitol, titlu după titlu."

Nu sunt una dintre posesoarele unei adolescențe în care am scris pe caiete ferite de ochii celorlalți, nici măcar doar pentru mine. Nu am pus niciodată pixul pe hârtie sau gândurile într-un document Word, n-am ținut nici măcar un jurnal, dar îmi amintesc clar că în copilările mă adormeam singură, legănată de povești pe care mi le imaginam pe sub pleoape, până ajungeam pe tărâmul viselor.

Și, mulți ani mai târziu, tot un vis m-a făcut să încerc. Să încerc să descriu ceea ce am văzut în mintea mea în acele fracțiuni de secundă, chiar dacă a rămas doar atât, o încercare. Povestea nu s-a finalizat, fiind extrem de departe de ceea ce am ajuns să scriu în prezent.

A rămas atât, un vis care m-a ajutat să conturez un alt vis.

De acolo au existat alte încercări, multe cuvinte șterse și înlocuite, greșeli reparate, descrieri mai vii și mai clare, sentimente transpuse mai ușor. Și tot ce pot să îmi doresc acum este ca ceea ce mi se plimbă prin imaginație și suflet să ajungă la cât mai multe persoane.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Tara Daniels”