Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Pachet Taboo Billionaires, Hanna Lee

Prețul inițial a fost: 177.00lei.Prețul curent este: 159.00lei.

Pășește în lumea incitantă a celei mai noi colecții semnate de Hanna Lee. Taboo Billionaires este un spin-off al seriei bestseller Lady Billionaires.

Informații suplimentare

Autor

Genul

Descriere

Pășește în lumea incitantă a celei mai noi colecții semnate de Hanna Lee. Taboo Billionaires este un spin-off al seriei bestseller Lady Billionaires.

Ce conține colecția:

“Reema, fiica Ducesei Sofia de Calabria, nu trece peste limitele impuse de societate sau… părinți. Însă asta nu face decât să îi deschidă și mai mult apetitul spre a cunoaște totul despre anumite subiecte… taboo.
Ce se întampla într-un sex club, rămâne într-un sex club.
Cel puțin, așa speră ea după excapada într-un loc total interzis. Pentru că întâlnirea cu un personaj misterios, care îi oferă o noapte plină de fanteziile la care ea doar tânjea, are urmări și dincolo de ușile clubului. Mai ales când identitatea fiecăruia iese la iveală și realitatea îi duce spre o nouă revedere, la fel de interesantă ca precedenta.”

“După ani de muncă și dedicație față de compania condusă momentan de tatăl său, Aidan e la un pas de a primi poziția de președinte – cel mai important scop al său. Dar viitorul lui profesional devine incert în clipa în care tatăl său îl anunță că tocmai s-a căsătorit pe ascuns cu o femeie ce ar putea să îi fie fiică.
Convins că Eloise urmărește averea familiei, Aidan decide să pună în mișcare un plan meschin, în care lipsa de scrupule și avantajele pe care le are ca și bărbat atrăgător îi vor fi atuuri. O va seduce pe noua mamă vitregă pentru a-i arăta tatălui său ce fel de femeie este aceasta.
Doar că planul lui e posibil să sufere mici modificări pe parcurs, căci soarta o să îi pregătească câteva surprize, mai mult sau mai puțin plăcute.”

  • Taboo Billionaires #02, Provocare

Zane

Am crescut observând-o. M-am maturizat visând-o. Am ajuns unde sunt, pentru a fi demn de ea. În tot acest timp, am văzut cum a fost dezamăgită de mulți bărbați nedemni de ea, dar acum a venit momentul să opresc toate încercările ei inutile de a-și găsi dragostea. Este momentul să intervin și să îmi pun în aplicare planul atent studiat de-a lungul ultimilor ani. Nu este ușor, pentru că o femeie puternică și independentă, precum Camila, nu se cucerește cu flori și cine romantice. Pe ea trebuie să o domini și să o faci să își piardă controlul. Iar eu sunt exact ce are nevoie, bărbatul potrivit pentru ea, în ciuda tuturor obstacolelor aflate între noi.

Nimic nu mă poate opri și sunt pregătit să accept orice consecință, atâta vreme cât scopul meu va fi atins: Camila să devină a mea.

 

Camila

Îl cunosc de când era mic, însă l-am văzut într-o ipostază total nepotrivită în urmă cu câțiva ani, și de atunci am realizat că nu mai este un copil. Am crezut că a fost un accident, dar încep să bănuiesc că tot ce face el acum este parte dintr-un plan demn de a mă duce pe culmile nebuniei. Dar și ale plăcerii. Încerc să rezist, dar nu știu cât o să reușesc, pentru că Zane îmi dovedește cu fiecare zi care trece că are o voință mai mare decât a mea.

Nu știu cine ar putea să îi reziste acestui tânăr cu alură dominantă, care este de necontrolat în a-și atinge țelul: să mă facă a lui.

 

  • Taboo Billionaires #3, Subjugare

Isabel

Noua mea viață a început în urmă cu un an, când am lăsat în spate un trecut care și acum îmi tulbură somnul. Dar pentru a-mi putea susține noua viață, cât și cursurile universitare, am nevoie de un job bine plătit, pe care prietenul meu Kevin mă ajută să îl obțin. Sunt pe drumul cel bun.

Doar că jobul este în clubul „Lust”, cel mai controversat loc în care am călcat vreodată, și este condus de singurul om pe care l-aș lăsa să facă ce vrea cu trupul meu, dar care, în același timp, mă intimidează cel mai tare: tatăl prietenului meu. Nu l-am văzut niciodată zâmbind și, cu toate astea, inima mea bate cu putere de fiecare dată când îl vede. De teamă, dar și de dorință.

 

Devon

Cine a avut ideea să o angajeze în clubul meu nu s-a consultat și cu mine, căci eu aș fi refuzat categoric. Putea fi oricine, dar nu ea, căci din clipa în care am văzut-o, am dorit-o în cele mai nepotrivite moduri posibile. Toate interzise, mai ales că este iubita fiului meu. Pot avea orice femeie vreau, dar ea îmi consumă fiecare fantezie și îmi testează limitele plimbându-se zilnic prin fața ochilor mei. Pot să privesc, însă nu pot să ating.

Dar „Lust” este o personificare a fanteziilor mele, și Isabel tocmai a pășit în mintea mea perversă văzând acum tot ce ascund acolo. Soarta se joacă cu mine și nu știu dacă fata timidă, cu privire speriată, o să fugă de aici sau o să mă facă să distrug totul în jur, doar pentru a-mi îndeplini cea mai mare fantezie.

 

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Taboo Billionaires, Hanna Lee”