Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Pachet Seria Declin Premeditat, Silvia Frost

Prețul inițial a fost: 88.00lei.Prețul curent este: 80.00lei.

Două suflete menite să se întâlnească și blestemate să nu poată fi împreună. Atracţia dintre James și Evelina produce efecte catastrofale asupra lumii aflate deja în declin și sunt nevoiți să restabilească echilibrul înainte de a condamna întreaga rasă umană la extincţie.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

,

Descriere

Pachetul conține două volume:

 

  • Seria Declin Premeditat Vol.1, În cădere liberă by Silvia Frost
    Întâlnirea dintre James și Evelina naște controverse resimţite din Eden și până în miezul Infernului. Atracţia dintre ei produce efecte catastrofale asupra lumii aflate deja în declin și sunt nevoiți să restabilească echilibrul înainte de a condamna întreaga rasă umană la extincţie.

 

  • Seria Declin Premeditat Vol.2, În cădere sigură by Silvia Frost
    Două suflete menite să se întâlnească și blestemate să nu poată fi împreună.
    James și Evelina luptau împotriva destinului și, mai ales, unul împotriva celuilalt. Planul Raiului de a-i ține separați funcționase, însă arhanghelii nu erau de încredere. Captivă a două înțelegeri perfide și obligată să le respecte pe ambele, Eve va încerca din răsputeri să își salveze familia, evitând orice confruntare directă.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Silvia Frost

""Mă inspiră tot ceea ce este și are legătură cu nostalgicul, cu o emoție trecută care la un moment dat, a avut un anumit impact asupra sufletului.""

T

ratează scrisul ca pe un refugiu și nu încetează să se auto-depășească, fiind permanent preocupată de îmbunătățirea lucrărilor sale.

 

“Mă inspiră tot ceea ce este și are legătură cu nostalgicul, cu o emoție trecută care la un moment dat, a avut un anumit impact asupra sufletului.”

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Seria Declin Premeditat, Silvia Frost”