Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Pachet Secrete încătușate, Karina L. Alexandra

Prețul inițial a fost: 126.00lei.Prețul curent este: 110.00lei.

O poveste controversată presărată cu multe lecții de viață, pe care suntem nerăbdători să o descoperiți și îndrăgiți!

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

Descriere

Pachetul conține cele 3 volume ce fac parte din seria “Secrete încătușate”.

“Pentru Sophia Evans viața nu a fost niciodată stabilă. Accidentul de mașină care a provocat moartea mamei sale a fost prima zdruncinătură dintr-o serie lungă de evenimente care vor încerca să o pună la pământ.
Deși viața Sophiei nu revine la culoarea roz, se putea spune că se îndreaptă. Dar înainte să ajungă la banalitate, a apărut un alt cutremur de schimbări în calea ei, acesta având numele de Ethan Morgan.”

O poveste controversată presărată cu multe lecții de viață, pe care suntem nerăbdători să o descoperiți și îndrăgiți!

Alte cărți ale autorului

Despre Autor

Karina L. Alexandra

"Consider că pasiunea înseamnă viață și totodată fericire"

Consider că pasiunea înseamnă viață și totodată fericire, de aceea sunt genul de om care experimentează orice pasiune sau hobby. În acest mod m-am întâlnit cu scrisul, în 2014, am decis că îmi place și că vor reieși lucruri minunate de aici, așa că m-am agățat de el.
Altă pasiune de care m-am agățat este pictura, chiar de mai multă vreme, din 2007. Îmi place să învăț limbi străine, iubesc geometria descriptivă, să citesc și să încerc lucruri noi. 

Aș încuraja pe oricine să vâneze hobby-uri până va găsi ceva ce îi va plăcea pentru că lumea este largă, frumoasă și prea plină de posibilități ca să le ratezi.

Pentru multă vreme am scris cărți romance și young adult, până să îmi dau seama că adevărata mea plăcere este genul fantastic, gen ce promit că va apărea mai des în următoarele mele cărți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Secrete încătușate, Karina L. Alexandra”