Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Pachet Royal 5

Prețul inițial a fost: 87.00lei.Prețul curent este: 78.00lei.

Pachetul conține volumele “Descătușarea” de Andreea E. și “Incompleți Vol.2” de Georgiana A. Petcu.

Informații suplimentare

Autor

,

Categorie

, ,

Genul

,

Descriere

Pachetul conține volumele “Descătușarea” de Andreea E. și “Incompleți Vol.2” de Georgiana A. Petcu.

O fată care nu promite multe și nu visează la mai mult. Și un bărbat care și-a forțat limitele pentru a cunoaște succesul. Lumile lor n-ar fi trebuit niciodată să se ciocnească.

Cu o familie disfuncțională, un anturaj de narcomani și certitudinea că era sortită eșecului lui Devon Black i-a fost ușor să îmbrățișeze depravarea cu brațele deschise de la o vârstă fragedă.

Contrar tuturor credințelor, ani mai târziu a reușit să se reabiliteze. Nu a fost suficient. Așadar, i-a rămas doar să încerce să se mențină pe linia de plutire.

Karma nu a fost niciodată mai periculoasă ca acum…

Întors în oraș după trei ani trăiți pe culmile succesului, campionul în box Hades Tate se confruntă cu declinul carierei sale.

Prietena surorii sale nu mai e aceeași puștoaică dependentă pe care a lăsat-o în urmă, iar el nu mai pare să fie același bărbat care a judecat-o aspru de-a lungul timpului.

Doar că trecutul nu poate fi îngropat, unele greșeli nu pot fi răscumpărate, iar vechile datorii trebuie achitate.

Iar atunci rămân doar două variante: Încerci să ieși la suprafață sau sfârșești înghițit de întuneric.

Hell Howkins este un tânăr diferit de restul băieților de vârsta lui, cu un trecut mult prea dureros. Acesta alege să plece în Brooklyn, unde speră că își va putea găsi liniștea interioară, dar și adevăratul motiv pentru care mama lui a ales să-l părăsească încă din copilărie.

În urma unui incident în care este implicat, ajunge s-o cunoască pe Blaze Tuckson, o fată introvertită, care la exterior lasă  impresia unei adolescente rebele și iresponsabile.

Aduși împreună în foarte multe ipostaze, între cei doi începe să mocnească ceva… întrebarea este, oare atracția este suficientă cât să aprindă acel foc mistuitor numit iubire?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Royal 5”