Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Pachet Royal 4

84.00lei

Informații suplimentare

Autor

,

Genul

Descriere

“Perfecțiunea este idealul vieții, iar lipsa greșelilor consolidează această idee.

Prințesa Des Leoneha muncește pentru a atinge acest ideal, și uită să mai trăiască pentru sine. Fuge de greșeli, dar se lovește de cea mai periculoasă dintre ele. Pasiunea arzătoare pentru cel mai rebel prinț.

Imprudent. Manipulator. Impulsiv. Aspecte de care Morana se ferește, dar pe care le găsește din plin în Issey – Prințul în brațele căruia se ascunde când viața îi este amenințată. Trecutul lovește din plin, iar oamenii dragi vor fi în pericol. Urmărită de un psihopat ce își caută răzbunarea, prințesa este forțată să facă alegeri riscante. Constată că greșelile nu pot fi evitate, iar consecințele lor îi zdruncină lumea. Unica alternativă este să se lege de Issey – trup și suflet – , decisă să salveze bărbatul care luptă pentru ceilalți, dar nu li pentru sine, chiar dacă aceasta poate fi ultima greșeală din viața ei.”

 

“Ambiție. Determinare. Performanță.

Ce au Skylar și Blaze în comun? Aceeași încăpățânare de a nu renunța și un documentar ce poate zgudui tot ceea ce ei au construit.
Dar secretele nu sunt făcute pentru a rămâne îngropate. Ele ies la iveală în cel mai nepotrivit moment și pot distruge nu doar cariera lui Skylar, ci și imaginea lui Blaze.
Bătălia orgoliilor devine istovitoare, iar victoria mult dorită nu va aparține niciunuia, fiindcă iubirea dintre cei doi se leagă de un final incert.

Atracția dintre ei e răsunătoare, dar asta nu îț oprește pe Blaze să păstreze distanța când ea îi adresează întrebări incomode despre un trecut de care nu vrea să își amintească. Bătălia orgoliilor devine istovitoare, iar victoria mult dorită nu va aparține niciunuia, fiindcă iubirea dinte cei doi se leagă de un final incert.”

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.