Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Pachet R4 Vol.1,2,3, Morgan Kane

119.00lei

Pachetul conține primele două volume din seria R4, scrisă de autoarea Morgan Kane.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

,

Descriere

Pachetul conține primele trei volume din seria R4, scrisă de autoarea Morgan Kane.

Scopul prințesei e să cunoască bărbatul cu care este logodită în secret. Deși se minte singură că nu are nevoie de iubire, Khalida visează la o dragoste ca în basme. Speră, în adâncul sufletului ei, să o găsească alături de Agnar – prințul moștenitor al Rirwanului și
logodnicul său. Dar este rapid dezamăgită.
Dur. Rece. Egoist. Arogant.
Prințul este fix ceea ce ea detestă.

Prințesa mafiei are o singură dorință arzătoare. Vrea să rupă logodna cu criminalul de care a fost legată și să nu-i ofere puterea ce vine odată cu această alianță. Singura ei scăpare o reprezintă căsătoria cu un prinț. Pentru a-și câștiga libertatea, ajunge la Universitatea Atrana cu un scop precis: acela de a cuceri un moștenitor regal.

Perfecțiunea este idealul vieții, iar lipsa greșelilor consolidează această idee.Prințesa Des Leoneha muncește pentru a atinge acest ideal, și uită să mai trăiască pentru sine. Fuge de greșeli, dar se lovește de cea mai periculoasă dintre ele. Pasiunea arzătoare pentru cel mai rebel prinț.Imprudent. Manipulator. Impulsiv. Aspecte de care Morana se ferește, dar pe care le găsește din plin în Issey – Prințul în brațele căruia se ascunde când viața îi este amenințată. Trecutul lovește din plin, iar oamenii dragi vor fi în pericol. Urmărită de un psihopat ce își caută răzbunarea, prințesa este forțată să facă alegeri riscante. Constată că greșelile nu pot fi evitate, iar consecințele lor îi zdruncină lumea. Unica alternativă este să se lege de Issey – trup și suflet – , decisă să salveze bărbatul care luptă pentru ceilalți, dar nu li pentru sine, chiar dacă aceasta poate fi ultima greșeală din viața ei.

Cărți ale autorului

Despre Autor

Morgan Kane

"Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite."

Născută în ’92, sunt o fire veselă. Iubesc, de când eram doar copilă, să citesc și m-am pierdut deseori în lumea fantastică a cărților, o formă frumoasă de evadare din realitatea cu care nu mă împrieteneam deloc. Sunt o visătoare și încă mai cred în oameni și în frumosul lor, aceste lucruri oferindu-mi prieteni minunați alături de care înmagazinez amintiri deosebite.

Am început să cochetez cu scrisul în 2016, când îmi doream să citesc o carte ce se zbătea să iasă la suprafață din mintea mea. Îmi place să scriu romane fantasy – paranormale, dar și romance. Sunt mămica unei Bestiuțe care îmi arată mereu adevărata frumusețe a vieții și soția care a învățat culorile dragostei alături de jumătatea sa. Zâmbesc, chiar și atunci când totul se destramă în jurul meu, căci zâmbetul este arma care învinge în orice luptă.

„Fericirea poate fi găsită chiar și în cele mai întunecate timpuri, dacă nu uiți să te îndrepți spre lumină.” Albus Dumbledore