Skip to content Skip to footer

Numele meu este Sonya, Silvia D.F.

42.00lei

Sonya, visătoare peste limite, luptă pentru idealul său de fericire, fiind dispusă să meargă până în pânzele albe pentru țelul ei.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Decembrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Baletul este rațiunea de a trăi a Sonyei Smith. Ea visează la un viitor în care viața să se învârtă în jurul pasiunii sale, în ciuda tuturor obstacolelor ce i se ivesc în cale.

Sonya, visătoare peste limite, luptă pentru idealul său de fericire, fiind dispusă să meargă până în pânzele albe pentru țelul ei.

Însă destinul îi demonstrează că doar o zi poate schimba cursul întregului său plan, provocând-o să se abată de la acesta și să facă alegeri pe care, în mod normal, nu le-ar fi luat în considerare. Alegeri care o aruncă pe un drum presărat cu multe dezamăgiri, o mulțime de lecții de viață, dar mai presus de atât, cu o poveste de iubire total neașteptată, ce îi zguduie din temelii toate convingerile.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

SILVIA D.F.

"Sunt fană declarată a cărților fantasy și acțiune/crimă cu un strop de romance"

C

ititoare încă din copilărie, iubesc să mă pierd și să mă regăsesc printre pagini scrise. Totodată, să dau culoare lumilor și personajelor născute din imaginația mea cu scopul de a oferi aceeași modalitate de evadare din cotidian și cititorilor, a devenit un stil de viață la care nici să vreau, nu pot să mai renunț.

Sunt fană declarată a cărților fantasy și acțiune/crimă cu un strop de romance, iar o zi perfectă este una răcoroasă, petrecută lecturând o carte dragă, alături de o cană plină cu ciocolată caldă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Numele meu este Sonya, Silvia D.F.”