Skip to content Skip to footer

Made Men Vol.1, Americanul, Ivo Dima

42.00lei

Accidentul care mi-a devastat familia ar fi trebuit să mă doboare, dar m-a făcut mai puternic, mai dornic de a îmbrățișa demonii pe care am încercat să-i controlez toată viața.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Mai 2023

Numar de pagini

Descriere

Contrar reputației sale de scârbă, karma a avut în final grijă de mine. Mi-am găsit drumul când credeam că orice speranță a secat în interiorul meu. Nicăieri altundeva decât în inima mafiei siciliene.

Accidentul care mi-a devastat familia ar fi trebuit să mă doboare, dar m-a făcut mai puternic, mai dornic de a îmbrățișa demonii pe care am încercat să-i controlez toată viața.

Sunt determinat să le arăt că îmi merit locul în mafie, dar totodată voi lupta și pentru femeia iubită. Credeam că am fost doar de unică folosință, o distragere a atenției, însă adevărul a ieșit la iveală. Iar acum, când am puterea necesară de a elimina monștrii, Charlotte Webster nu mai are nicio scăpare din colivia mea.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Ivo Dima

"Iubește să citească romane cu orice urmă de iubire în ele și adoră să își aștearnă visurile și ideile pe hârtie. "

Ivo Dima este o tânără autoare care locuiește în Iași, alături de o familie fericită și care o inspiră la fiecare pas. Este licențiată în Farmacie, însă munca de zi cu zi nu o oprește să evadeze din cotidian în lumea perfectă desenată de imaginația ei, acolo unde iubirea câștigă mereu.

A publicat până în prezent unsprezece romane și lista se va mări considerabil până la pensionarea ei definitivă din scris.
Iubește să citească romane cu orice urmă de iubire în ele și adoră să își aștearnă visurile și ideile pe hârtie.

Personajele ei preferate sunt băieții alfa, răi și sexy. Legătura preferată dintre personaje este enemies-to-lovers și, de curând, a început să fie atrasă și de genurile Dark Romance și Fantasy.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Made Men Vol.1, Americanul, Ivo Dima”