Skip to content Skip to footer

Locul ei, Tara Daniels – Ebook

35.00lei

Un meci de fotbal, o prietenie adevărată transformată într-o iubire secretă și o nuntă de vis fac din viața lui Sam un carusel de emoții și de alegeri dificile.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Cum iubește un bărbat?

O întrebare care macină gândurile multor femei, dar care poate fi descrisă doar de o persoană capabilă să iubească fără limite.

Sam este acel bărbat care nu se ascunde de sentimente.

Își iubește prietena cea mai bună dincolo de limitele înțelegerii celorlalți, dar totul ia o întorsătură neașteptată atunci când cei doi ajung să se sărute.

Un meci de fotbal, o prietenie adevărată transformată într-o iubire secretă și o nuntă de vis fac din viața lui Sam un carusel de emoții și de alegeri dificile. Dar toate acestea pălesc când iubirea veche e pusă în umbră de o nouă apariție care își croiește drumul spre inima lui Sam, forțându-l la o alegere care va schimba totul.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Tara Daniels

"Cititul este o altă pasiune care îmi dă aripi. Mă ajută să evadez și nu îmi trebuie niciun motiv pentru asta. Prin cărți respir și trăiesc în fiecare, capitol după capitol, titlu după titlu."

Nu sunt una dintre posesoarele unei adolescențe în care am scris pe caiete ferite de ochii celorlalți, nici măcar doar pentru mine. Nu am pus niciodată pixul pe hârtie sau gândurile într-un document Word, n-am ținut nici măcar un jurnal, dar îmi amintesc clar că în copilările mă adormeam singură, legănată de povești pe care mi le imaginam pe sub pleoape, până ajungeam pe tărâmul viselor.

Și, mulți ani mai târziu, tot un vis m-a făcut să încerc. Să încerc să descriu ceea ce am văzut în mintea mea în acele fracțiuni de secundă, chiar dacă a rămas doar atât, o încercare. Povestea nu s-a finalizat, fiind extrem de departe de ceea ce am ajuns să scriu în prezent.

A rămas atât, un vis care m-a ajutat să conturez un alt vis.

De acolo au existat alte încercări, multe cuvinte șterse și înlocuite, greșeli reparate, descrieri mai vii și mai clare, sentimente transpuse mai ușor. Și tot ce pot să îmi doresc acum este ca ceea ce mi se plimbă prin imaginație și suflet să ajungă la cât mai multe persoane.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Locul ei, Tara Daniels – Ebook”