Skip to content Skip to footer

Jocurile Zeilor Cap.3, Regele Negru, Hanna Lee – Ebook

35.00lei

Frigul îmi pătrunde în piele, traversând atom după atom, și îmi cucerește întregul trup cu țurțurii reci ai iernii ce pornesc din ochii negri ai Zeului Haosului.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție modificată Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Întunericul este adus de el.

Noaptea. Durerea. Haosul. Set este cel care acoperă lumea mea cu o pătură înghețată și obscură, care soarbe toată bucuria din jur. Frigul îmi pătrunde în piele, traversând atom după atom, și îmi cucerește întregul trup cu țurțurii reci ai iernii ce pornesc din ochii negri ai Zeului Haosului.

Aduce cu el o promisiune veche de mii de ani, pe care nu o poate uita, și anume: distrugerea mea.
Sfârșitul meu stă în mâinile lui. Iar eu îi permit să mute ultima piesă.

Regele Negru față în față cu Regina Albă. Un joc de șah care se poate sfârși cu o regină frântă sau un mat sângeros.

„Nu îmi e frică de moarte, Isis.(…) Ba chiar o aștept, deoarece știu că odată ce ai reapărut în viața mea, aceasta este inevitabilă.”

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jocurile Zeilor Cap.3, Regele Negru, Hanna Lee – Ebook”