Skip to content Skip to footer

Jocurile Zeilor Cap.2, Nebunul, Hanna Lee

42.00lei

Nimeni nu îl cunoaște pe Cassian mai bine decât mine. Nici măcar el însuși. Dar acest lucru nu ne salvează, ci ne aduce sfârșitul.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Cassian este ca după-amiaza unei zile ploioase de primăvară.

O astfel de vreme este mereu potrivită pentru un somn leneș, pentru o zi plictisitoare la birou sau… pentru a muri. Bărbatul cu părul șaten și ochi
întunecați umbriți de gene dese îți demonstrează până în ultima clipă cum poți să sfârșești și, mai ales, cât de dulce poate fi moartea.

Nimeni nu îl cunoaște pe Cassian mai bine decât mine. Nici măcar el însuși. Dar acest lucru nu ne salvează, ci ne aduce sfârșitul. Totul se termină tragic atunci când sunetul sinistru al unui glonț străpunge picăturile de ploaie.

Speranța, unica emoție ce păstrează lumea intactă, este distrusă, iar instinctele se eliberează din originile sufletului și dezlănțuie pustiul.

Dar, până atunci, NEBUNUL stă în dreapta mea.

„Dar și durerea poate fi uneori o plăcere.”

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jocurile Zeilor Cap.2, Nebunul, Hanna Lee”